14 oktober 2009

Tema: Höst


Höstskogen brinner, och blir vaggad av en bris, sprider fallna löv som eld på marken.
Skogsbäcken rinner, men förvandlas snart till is, ja åter har en årsring brännts i barken.


Vackert eller hur? Det är inte mina ord utan kommer från visan Höstdagen. Bilden till dagens inlägg togs 15 oktober 2008 i en annan del av världen ;)

Är det konstigt att man längtar bort nån gång?

5 kommentarer:

Randi sa...

Vilken underbar höstbild!
Jovisst...längtar man bort ibland, men inte just nu! Jag älskar höstens krispiga luft, ljuset och färgerna. Känns lyxigt att få uppleva fyra årstider.

Tack för din söta kommentar hos mig!

Anna sa...

Mmmm fina ord..jag älskar ord..kan bli betagen i en bokstav så pass tokig är jag :) jaaa men du vilka härliga färger det är ute..men det är klart hellre vill man ju ha värmen men men ombyte förnöjer..

Carro nu ska jag grunda taket i här..vi har ju strippat hela badrummet..helt tomt nu galet vad mycket man har i ett badrum du..nu börjar arbetet..pust..men kul är det ju..jag sätter på lite god musik sedan går det som en dans..

rajson sa...

Skönt naturligt tak du visar!
HA, ha visst kan du ta lilla damen. Har snott henne från en amerikansk blogg, hoppas ingen tog illa upp. Men den lär inte ha varot c-märkt.Men visst är den kul. Så håll till godo!

Anna dansar in sa...

Hoppsan här är jag igen..ser att sköna Rajson hittat hit..hon är min mentor..tänka sig va'

Ja du det finns många sköna bloggsystrar..en del så pass kära att vi börjat ringa varandra..det hade jag aldrig trott när jag började blogga..men så är det..

Ha det bäst..

Fru C sa...

Jag är som en svamp som suger i mig era bilder och bloggar. Inspirationen man får är hur stor som helst, jag tror faktiskt att vi behöver bloggandet... Ja i alla fall behöver jag en dos om dagen ;)