04 oktober 2009

Blåsväder....


Usch vad det blåser och blåser idag. Varje telefonsamtal slutar med att jag får ringa upp på mobilen för att avsluta samtalet. Eftersom det är födelsedag är det självklart så att jag måste visa vad jag fått: En bjällra till mina får! Wow så glad jag blev. Har frågat runt bland nära och kära om dom inte hade någon bjällra på lager men alla var för stora. Då åker min kära mor till Sjökvistens allehanda och vad hittar hon där, ja vad hittar hon där, om inte en lagom stor bjällra att ha om halsen på den äldsta tackan som också är den som leder flocken. Har självklart redan hängt den runt halsen och nu klingar det lite lagom mysigt när hon rör sig. Jag fick också ett antal trisslotter men tyvärr hade jag ingen tur, det blev endast 25 kronor.
Om ni undrar vad det blev för tårta så ska jag berätta: Ägglikörmoussetårta från Signes! Jag säger bara mums...........................

1 kommentar:

Anna sa...

Men så trevligt med en bjällra.jag har en liten samling bjällror jag..ifall det skulle springa förbi en skock med får menar jag :)jag köpte dem i Schweiz..du en gång kom vi till en alpdal där allt var helt stilla höga berg solen sken det enda man hörde var bjällorna från kossorna som betade i dalen..jag glömmer det aldrig..

Mums på den tårtan du ..jag ser att tallriken är väl skrapad liksom trissen..mmmm det finns nåt' liknande i tårtväg här ...chokladpunschtårta..

Jag men du telefon på landet är ingen bra grej..i sommarhuset har vi faktiskt sagt upp den fasta nu..dom går bara sönder vid minsta åskväder..alla har ju mobiler så det funkar ju ändå just i sommarhus alltså..

Ha det så gott //Anna