31 oktober 2009

Besök på Zetas

Första dagen i huvudstaden åkte vi ut till Zetas trädgård. Mina förväntningar var så höga eftersom jag visste att man byggt om sedan jag varit där senast.
För att ta sig dit åkte vi tunnelbanan till Fruängen och sedan buss 407. När vi sa till busschauffören att vi skulle åka till zetas såg han väldigt road ut och undrade va sjutton man åker dit för så här sent på hösten. Jag fick dra hela historien och sedan gick det inte att få stopp på honom, han pratade och pratade hela vägen. Vem sa att folk inte är trevliga i storstan?
Här ser man lite av den nya byggnaden.


Bilder inifrån trädgården, höstfärger.


Butiksinteriör.


Nu var det ju höst, visst fanns detaljer som man tänkte att det här var lite extra, men tyvärr var det mest sånt som jag sett tidigare på andra ställen. Nu är jag ju en ganska tråkig besökare för jag ser mig kritiskt omkring och tänker att: Hm ungefär som hemma, men ändå, första besöket på Zetas hade mycket mera wow-känsla om ni förstår hur jag menar. Tänk det fanns faktiskt inte något som jag bara måste ha med mej hem, hur kan det vara möjligt ;) Jo jag köpte en liten sak, pytteliten, men annars.......

Till jul kommer man säkert att göra det jättemysigt där men just nu var det bara höst och transportsträcka till tiden när det där extra ska plockas fram, tyvärr.
Ja så var det med det omtalade besöket, sorry folks!

1 kommentar:

Anna tassar in sa...

Aha...ja men du så är det ju ...den här tiden är inte optimal...man kan nog inte räkna med mer än så kanske..och jag förstår verkligen att du är kritisk och ser allt med proffsigt öga..

Då satsar jag väl på våren på Zetas så får vi se om jag kan leverera lite mer positiva vibbar från detta så omtalade ställe..

Jag är hur som helst väldigt glad över din rapport..och det jag ser..är ju vackert i sin höstskrud...