25 oktober 2009

Måste ändra tiden...

Har alla ställt om klockan? Bra för det har inte jag gjort ännu, eller, jag har ställt om vissa och det är inte bra. Förvirrad som jag är vet jag knappt vilka som är rätt och vilka som är fel. Och sen är det ju alla som ändrar sig själva som t ex datorn. What a mess.

Vi köpte för länge sedan dessa stolar till vårt kök. Inte världens snyggaste eller bästa men helt ok för oss. Nu har en efter en av stolarna pajat. När ungdomarna har suttit och gungat mot ryggstödet (och även en och annan gamling) har de helt enkelt knäckts i 'böjen'. De går naturligtvis att sitta på men det är bäst att inte luta sig bakåt för då kan det hända en olycka! Nåväl, det har varit en tvistefråga i familjen vad vi ska köpa för några istället. Eftersom jag nödvändigt vill ha svarta eller iaf mörka stolar (jag är ju också designern i familjen)så har det varit lite tricky att hitta några som alla kan acceptera. Men nu ni..


Tadaa, nu har jag hittat dessa stolar. Den som är på bild är bara en jag har hemma på prov, men den har nådigt inspekterats av familjen och de flesta är för..
Så på måndag beställer jag 6 stycken nya stolar till köket och hjälp vilket lyft det kommer att bli.....Prislappen är också ganska ok.

1 kommentar:

Anna tassar in sa...

Men himmel ..jag höll ju på att missa dina stolar..så makalöst fina..du perfekt..även här är vi sååå lika..

Du vet jag gillar vitt..men är ändå sååå attraherad av kontraster så det smyger hela tiden sig in lite svart i det vita här med..så nice du ska få det..mmmm jag gillar din stil...det är då ett som är säkert..

Typ tokmassor gillar jag den stilen.. :)