26 oktober 2009

Att komma ihåg...

Denna veckan borde jag skriva en komma-ihåg-lista för allt som händer:
Men listan kommer att kunna bli hur lång som helst så jag tror jag struntar i de!

Viktigast av allt är att jag måste beställa en rem till min lilla bil, ja för igår fick den bogseras hem flera mil, inget kul...sedan är det två födelsedagar i familjen en 78 åring och en 25 åring......sedan är det ju resan till Stockholm imorgon bitti tidigt.....sedan är det.... Nämen hallå nu har jag ju börjat skriva lista ändå fast jag inte skulle. Skärpning alltså.

Gårdagens kyrkokonsert i Ränneslöv var jättetrevlig och efteråt åt och drack vi gott hos Eva och Henrik. En perfekt avslutning på söndagen när vi ändrade klockan till vintertid igen alltså.


Sanna Nielsen sjöng bland annat Gabriellas sång, åh vad den är vacker..Magnus spelade på sin saxofon så vackert, så vackert....

1 kommentar:

Anna tassar in sa...

Men himmel var det redan dags för konserten..jag som trodde det var typ i dec..som det kan bli..mmmm jag kan förstå att de var en härlig kväll och att bli bjuden på mat med..mums..

Ja men du..vilken vecka..så pass mycket på G ...och imorgon åker du till Sthlm då..mmm jag säger då det..ha det bäst och njut av den vackra stan..och du jag vill ha rapport på Z..lova mig det..:)