11 oktober 2009

Förlust för Sverige


Dagens bilder får symbolisera Sveriges förlust mot Danmark i går i fotboll. Cest la vie! Sånt är livet. Deppa och stoppa huvudet i sanden. Inget VM i sikte. Förlusten känns säkert extra tung eftersom det är till vår granne Danmark. Dystra reportrar intervjuar dystra spelare och ledare. Men man får inte glömma, inget spel utan någon förlorare. Så är det!

Höstens ansikte är gult och brunt men också dessa färger kan vara vackra! Ingen superkvalitet på korten men tänk, snart finns det inga löv kvar att ta kort på. Mörker och tända ljus, snart är det ... Tiden fortsätter att rusa på i 180. Det gäller att hålla hårt i ratten!

3 kommentarer:

Anna sa...

Mmmm jo men du visst är det lite dystert men men so what..vi får väl hålla på Danmark i Sydafrika istället..man kan lätt ställa om sig..från att känna konkurrens från grannen till att glädjas med dem..eller hur..när VM går blir vi säkert lite rödvita..

Mmmm nu är det verkligen höst..riktigt ordentligt..

Ha det gott..

Anna sa...

Psst..Här är jag och smyger..virvlar runt i dina gömmor..tittar ler och njuter..

Det är väääldigt skoj kan jag meddela..tänkte först inte tala om att jag varit här..men så blev jag så galet glad av det jag såg så jag måste ju bara tala om det..

Jo men jag har varit på marknad och typ en sväng i Kroatien :)

Hallå alla ni som läser den här makalöst härliga bloggen..se till att lämna spår efter er..NU!

Kommentarer piggar upp nämligen..eller hur Carro...

Fru C sa...

Ja Anna så e de kommentarer piggar upp :))