07 oktober 2009

Goder morgon...


Titta vad jag fick när jag fyllde år, en vit cyklamen. Jag älskar vita blommor, det kan aldrig bli fel med vitt. Har bara satt den i en gammal lerkruka som jag är väldigt förtjust i. Den stod i källaren på vårt hus när vi flyttade in och är lite annorlunda i formen, I love it. Allt blir snyggt om man sätter det i denna kruka.
Såg att ett knäckebrödspaket kom med på en av bilderna, nä skämt å sido. Jag placerade det där för: i vår familj finns det en person som alltid låter 1 skiva bröd, 1 knäckebröd, 1 karamell (nej nu ljuger jag, inte 1 karamell) bli kvar i förpackningen. Förstår ni vad irriterande, man vet direkt vem som har varit där, (ler). Ja så är det i vår familj!


Har varit i ett antal skoaffärer med dottern på sista tiden för att hon skulle köpa höstskor. Inget var bra, alla skor, stövlar, kängor hade något fel.
Titta vad som kom med hem! Tänk om man var 15 år igen;) Några höstskor har det inte blivit ännu. Jag är själv svag för just fotbeklädnader så jag har full förståelse för dotterns val, värre är det med den manliga delen av familjen kan jag säga!

1 kommentar:

Anna sa...

Men Carro då...du älskar vita blommor..och jag dyrkar dom..ha ha jag ska väl alltid vara värst va..nää då jag skojar men jag blir ju sååå glad när du tycker om samma saker som jag..fyra olivträd..aha där är du värre än mig..va' det är ju du som alltid ska vara värst..

Mmmm jag har just varit i växthuset och just gått loss på cyklamen med kameran..därför blev jag så glad av ditt inlägg här..

Du...sådana gamla lerkrukor med lite bredare kant..dom samlar jag på..

Jag odlar väl nästan patina på alla mina krukor kan man säga..diskar dom försiktigt så jag kan njuta av jordens mineraler.....

Oj vad har du för en skåpätare som lämnar bevis efter sig på det sättet..:)ajabaja..:)