06 oktober 2009

Dagens inlägg: dator och mardröm.

I natt har jag drömt en mardröm. Min dator hade fått virus och ...... som vanligt när man drömt vet man inte riktigt vad man drömt. Men det var nåt med att en bild på skärmen var precis som levande och ville inte försvinna. Skumt eller hur :)
En anledning till att jag drömt om detta kan vara att ett av de virusprogram vi använder inte längre fungerar, nåt med att tiden gått ut står på programmet. Ett nytt har installerats men ändå..Klart man blir lite orolig. Sen vet man ju inte om ens virusprogram är tillräckligt bra för att skydda men tron kan ju som bekant invagga i en bedräglig säkerhet.

En annan sak rörande datorn är att jag har köpt en datorkudde att ha i sängen. Var köper man en sån om inte på IkeaBilden har jag lånat från Ikea men det var väldigt vad den var liten. Iaf så är den så himla bra. Använder den just nu som 'underlag' för detta lilla inlägg. Så om ni gillar att surfa i sängen kan jag varmt rekommendera denna Bräda som den faktiskt heter. Priset 129 kronor avskräcker inte heller.

Idag ska någon jag känner på Anställningsintervju. Gissa om jag håller tummar och stortår för att det ska gå bra! Bara att bli utvald och kallad till intervju i dessa tider är en bedrift tycker jag. Som sagt, vi håller tummarna!!

2 kommentarer:

Anna sa...

Ja men du en sådan kudde är ju perfekt..mmm Ikea är kluriga dom..

Aha..mmm virus...det är inte kul det..jag har som tur är mina boys som ser till programmen här..men men man kan aldrig vara säker..bäst att uppdatera och vara på sin vakt..

Jag håller tummarna för din arbetssökande vän..

Anna sa...

Du har väl inte somnat på datorkudden Carro..himmel är det så.. och drömmer om virus igen..va' inte konstigt att du tycks drömma sådana drömmar heeela tiden.. :)

Ha en god onsdag önskar Anna