20 oktober 2009

Jag har fått en award..

Jag har fått en award !
Jag fattar inget men är oerhört glad och smickrad..
Tack snälla Anna för den lilla getmannen..
Nu får jag en känsla av att nått helt overkligt har hänt. Att det finns någon som läser mina små inlägg och har glädje av dom, det måste vara varje bloggares dröm. Jag måste nästan nypa mig i armen.. Nåväl jag antar utmaningen och tänker berätta 7 saker om mig själv.

This is my story

Man har ju hängt med i ett halvt sekel, och lika länge har jag tyckt att surt godis är gott!

Gift har man varit sedan -81 med mannen med mustasch, som oftast går klädd i hatt och hörlurar

Vi flyttade in på gården -80 och här bor vi kvar ännu.

Fem små ätteläggar har sett dagens ljus här på gården och de är självklart min stolthet alla fem.

Min nuvarande bil, Toyota Rav 4, älskar jag för att den är så smidig att man kan vända på en femöring. När jag köpte den lovade jag dyrt och heligt att jag skulle tvätta den varje vecka. Det är ett löfte som aldrig borde ha kommit över mina läppar, jag har fått gliringar till leda om detta.

Efter många år förverkligade jag min dröm och studerade till trädgårdsmästare och på den vägen är det.

Inredning och snygg design, gammalt och nytt, det är sånt jag gillar och det hoppas jag syns i mitt hem.


Jag känner mig så omtumlad, omskakad, sååå lycklig just nu att jag inte kan få till nån bra slutkläm. Jag ler bara lite fånigt och tänker 'life is good', and it is all because of you Anna Filipendula Rudbeckia!

5 kommentarer:

Thorins Trädgård sa...

Vad roligt att random-surfa på bloggarna och hamna på en som berättar mer om sig själv.

Hej, hej,

Marit

Anonym sa...

Nu har jag hittat din blogg genom Anna som gav dig en Award. Grattis till den. Anna är en favorit med sina vackra foton och fina texter. Nu ska jag kika in till dig då och då. Jag skickar en länk och du är välkommen till mig. /Margareta
http://fotomix.bloggsida.se/2009/10/extrakryddade-foton-minnen/

Bloggen finns på http://fotomix.bloggsida.se/

Anna tassar in sa...

Men himmel lilla du..nu tar du i så du spricker tror jag..men du det är ju bara så att du och jag verkar vara lite toklika liksom..för allt du visar gillar jag..och så har du ju Gutefår..suck...jaaaa...himmel då faller jag som en fura..svimmar lite...och du jag bara tycker såååå mycket om att svimma just här..

Finns knappt nåt ställe jag hellre svimmar på faktiskt..

Du är värd en Award Carolina..det är verkligen så..

Kram på sig lilla Carolina af Nilpersgarden..tänk att du har en garden med :)självklart har du det..mmm natti natti från Anna Filipendula Rudbeckia :)

Anna tassar in sa...

Ja men du vet du får liksom skriva hur många gånger du vill hos mig..jag lusläser allt..:)

Nu analyserar Anna:

Fem barn...där är du bra mycket värre än mig..men det är klart..jag har varit gravid fem ggr..räknas det..nää jag tror inte det..jag får vara nöjd med mina tre..

Trädgårdsmästare...så pass..även det är min dröm..jag skulle verkligen kunna tänka mig det arbetet..what..jag är ju trädgårdsmästare af garden..tänkte inte på de' :D himmel så härligt..

Inredning...mmmm det är nice att gilla sådant..säkert har du väl varit på Norrgavel..annars kan du knalla ned på Östermalm och besöka den affären där..nästa vecka..

Tvätta bilen..jepp det gör jag ofta.. :)

Anna summerar: Carolina är en kreativ inredningsfreak som gillar att ratta sin Toyota i snäva svängar..hon har ett helt gäng med barn och trädgårdsarbetet är hennes liv. :)

Avsändare Margareta sa...

Spännande läsning och det verkar som att ännu en bloggare är lika gammal som mig. Jag tycker det är lite småkul att säga att jag är ett halvt sekel, det låter mycket äldre och lite antikt.

Min äldsta son som är född på ditt bröllopsår har en dröm om trädgård. Han har många utbildningar men det kreativa är alltid en röd tråd. Jag har blivit intresserad på "äldre dar" men kan fortfarande ingenting.

Kul att läsa lite och som din namne gillar jag att blanda text och mycket foton.

/Avsändare Margareta

Jag har inget google konto och inte heller blogger men även om du inte tillåter anonyma inlägg så går det att tillåta att man skriver namn och html utan andra konton, ska försöka se om jag får in det här.