28 januari 2010

Fredag-friday-vendredi

Känner ni att det är fredag idag?Bilden är tagen igår, I say no more!En pryl som jag är lite extra glad i är: Fladdermuslyktan som hänger vid entren.Rostig är den, men glaset är helt. Kan ni se den lilla fladdermusen på glaset!Den hänger i ur och skur, snö och blåst och om man vill kan man tända ett ljus i den på kvällen.

Det tror jag att jag ska göra ikväll bara för att det är
Fredagen 29 januari 2010 och snaart
är januari ett minne blott
Vi går mot ljusare tider ;) .

8 kommentarer:

Anki N sa...

Haha..jag trodde det var en lampa som drog till sig fladdermöss..men fin var den, lykter är speciellt. Har man sedan någon läcker som inte många andra ha, då blir den personlig o extra kär. Antar att din är sådan. Undrar just hur de får till bilder i glas. Glasbruk har man ju varit o kollat på, men har aldrig sett hur dom gör sånt. Lite speciellt faktiskt.
Här snöar det IGEN...Kramiz o ha en skön dag.
Anki N

britten sa...

ååå vet du jag har en sådan uppe på gården som jag hittade i stallet, men glaset på den är också trasigt och just glset är ju så vackert så jag har inte velat byta ut det utan lyktan står där med trasigt glas och jag smeker den ibland och känner min farfar..så härligt...Ha en fin helg

Ulla sa...

Himmel vilken fladdermuslykta!!! Jag bara älskar!!! Mrs C det är freeedag!

soffie sa...

fin pryl du visar å den vinterbilden va ju så bra,
Gonatt å trevlig helg

Katta sa...

Vad coolt med en fladdermus tryckt i glaset. Jag har flera såna lyktor både rostiga och inte men ingen fladdermuslykta :) Ja visst blir det ljusare nu man märker redan på eftermiddan att det är ljust längre nu, skönt.Ha en bra helg, kram Katta

Vårt lilla röda hus sa...

Jättefin lykta. Som gjord för att tändas i vintermörker. Tänk att januari har gått, en månad som varit lång detta år! Nu kommer den korta februari, sen... mars, hurra! Min egen månad... då våren börjar nalkas på riktigt och fåglarna börjar kvittra. Och ljuset blir tydligare för varje dag.

Men nu njuter vi av de sista januaridagarna. Sköt om dig.

Kram Eva-mari

Anna susar in.. sa...

Mmmm jo men du jag ser den lilla Fladdermusen där på glaset..så trevlig den är..oj Carro jag tror vi har typ fyra gånger så mycket snö här..och kallt så in i norden är det idag..jag har varit ute och shoppat lite..det böev lite av varje kan man säga..

Lisa..hon är go hon..jag tycker så mycket om henne..härlig låt..

Jag är liiiite kraxig idag..vilat under filten en stund..mmmm så är det..men nu ska det väl bli middag..

Ett gott vin och man blir som ny..:)

kram på dig lilla Mrs C från lilla Mrs M

Jag njuter...

Anna susar in.. sa...

Ha ha..jag är kvar än här..knallar runt och njuter..