01 januari 2010

Ett oväntat mail....

Idag fick jag ett oväntat mail från någon som läser och följer min blogg! Jag blev såå glad! Det måste vara ett tecken att något så trevligt och oväntat händer första dagen på det nya året.

Jag försökte fånga raketerna på bild igår men det blev inte så bra däremot....fångade dottern månen på bild för två dagar sedan.

Fortfarande ligger snön och det är kallt, se bara på gärdsgården vid vårt hus!

Det är faktiskt ganska skönt att jul och nyår har klarats av börjar längta till vardagen igen...

7 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ja hua mig vad jag läntar till vardagen.
Fin bild dottern tagit.
Visst är det kul med mejl från bloggare.
God fortsättning på det nya året
Annika

Anna smyger in.. sa...

Mmmmm du Carro detta har hänt mig några gånger och jag håller med dig man blir sååå glad..att även läsarna ger sig till känna..för visst är det så måååånga fler som läser än som kommenterar..

Mmmm jo men du nu kan vi snart kasta ut julen och liksom bara börja längta till våren ha ha..ja men så är det ju..vi går mot ljusare tider..

Men här vräker snön dock ner just nu....det har trillat ner tio cm sista timman :)

Ja ja men du vet..snart töar det..:)

Anna smyger in.. sa...

Här kan man liksom inte smyga..Live Traffic feed..ha ha talar om när jag är här..himmel så ofta som jag springer här Carro..så ler och skrattar du väl ..men du vet det bjuder jag på :)

Jag ska nog ta och kolla upp det där Live Traffic tror jag..

Anki N sa...

Kul med post o jo du har en sån trevlig blogg så jag förstår jag att folk skriver till dig, helt klart. Oh visst blir man glad. Ett brev är alltid kul att få, de värmer.
Jag längar oxå efter vardagen nu, oh våren. Men här vräker snön ner igen..............pust.
Trevlig dag.
Kramiz Anki N

Ulla sa...

Så du längtar till vardagen du? Inte jag inte. Just i år så känns ledigheten extra lång och skön. Ha en bra andra dag på nya året!

Fia sa...

Här i Stockholm är det fortfarande ganska mycket snö. Det dyker upp skidåkare lite då och då, alltså långfärdsåkare, som faktiskt kan ta sig fram utan problem. Det var länge sen det var så mycket snö som låg kvar så länge.
Dessutom har jag utsikt från mitt vardagsrum rakt mot en skidbacke, så jag kan se att det är full fart även på utförsåkandet.
Det är toppen när det är ordentligt med snö och rejält kallt på vintern, för då slipper man gråslasket.
Önskar en god fortsättning på det nya året!

Anna smyger in.. sa...

Jag klurar på om jag ska skicka ett mail till nån :)you've got mail..ha ha den filmen du..den har man sett några gånger..Sömnlös i Seattle är det så den heter..