02 januari 2010

En nytt år.........

Förra året hade jag ett uppdrag hos ett förtjusande gammalt par med en liten men fantastisk trädgård.

I deras lilla, lilla trädgård fanns det flera olika magnolior. Detta kort är taget någon gång tidigt 2009, magnolian är i blom.....

Jag har inte planterat någon tidig magnolia i min trädgård men ibland tänker jag att det borde man kanske......nej egentligen är det bra att jag inte har någon magnolia, för då har jag ju något att längta efter.

5 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Jag svimmar nästan bara du pratar om Magnolia..det är min allra högsta dröm min önskan..men jag har inte nåt bra ställe..men jag ska skapa ett..himmel jag måste det..

Men så makalöst tre Magnolior och ett gammalt par..mmmmm lycka..

Men du visst håller jag med dig om att man ska ha saker att längta efter..mannen o jag brukar på vårkanten åka en tur neråt Danmark..där finns ju Magnolior i massor..

För att inte tala om de fyra fem meter höga träden i Roma som jag såg förra våren..himmelska..

Men du..visst är det så att man inte får klippa en Magnolia?

Annars skulle jag ju kunna ha en på garden..

Lyckliga du som får åka runt till andra trädgårdar..

Himmel jag blir ju bara sååå glad att du har samma kärlek till Nolior som jag..mmm på dig Carro..

Du är bäst..

soffie sa...

mmm magnolia guu vilken vacker blomma
mmmm
gokväll

annika sa...

Ännu ett Magnoliafan har du här.I Örebro har vi ganska många Magnoliaträd eller buskar runt om i stan. Vid min skola finns Stadsparken där det är massor av dem. PÅ våren syns jag ofta med kameran runt halsen alla möjliga tider på dygnet för att ta bilder. Har ett antal bilder. Förr vet jag att det var ganska ovanligt att de klarade sig häruppe.
Kram annika

Ulla sa...

Grannen hos oss har en tidig magnolia och när den blommar kan man se Ulla smygandes bland buskarna...ja om hon hade vågat alltså *L* Fast varje gång jag går förbi den så går jag så sakta så sakta för att hinna njuta sådär lite extra.

Fia sa...

Magnolia som är så otroligt vacker!
Jag hade en gång i tiden en granne som hade en så vacker magnolia vid ena husgaveln. Jag tyckte att den var helt underbar och bara njöt när den blommade.
En dag fick han för sig att den stod i vägen, så han sågade ner alltihop! Du förstår vilket helgerån!