10 januari 2010

Det tar hårt på lagret.......

Jag har alltid mina ljus framme i olika glasburkar, så vet jag hur mycket som finns hemma. Men det börjar ta hårt på lagret......


I trappan har jag ofta lite ljus tända, det blir så mycket hemtrevligare då.Denna fina ljuslykta fick jag i julklapp. Det går att fylla på vatten och doftolja i den lilla koppen och sedan doftar det ljuvligt.....


Temperaturen har blivit lite humanare nu men i gengäld blåser det, och blåser och blåser så man verkligen inte vill sticka ut näsan av den anledningen. Så om vi ska välja mellan blåsigt eller många minusgrader så tror jag nog det kommer på ett ut. Blåsten kyler lika mycket i huset som kylan.

7 kommentarer:

Anki N sa...

Nja lite blåst är de här med idag men bara -0,3 så de går ann. Rena värmböljan gemförelsevis.
Vad finnt det var med ljus i trappen, ja jag älskar ljus. Det går välsignat åt här oxå. Men ha i trapporna de skulle nog inte funka här, eller ja kanske, hundarna väjer sig ju vi saker man sätter fram här o där.
Kramiz o go söndag.
Anki N

britten sa...

när det blåser känns det ju dubbelt så kallt....det går som sagt åt mycket ljus men det är härligt att få tända ljus..ha en fin dag

Ulla sa...

Jag väljer hellre kylan för när det börjar blåsa så märks det att vi bor i ett gammalt hus. Gardinerna vajar så fint *skrattar*

Anna smyger in.. sa...

Häpp här är jag igen..mmm du Carro det går åt mycket ljus...det är verkligen så att man måste tända för att hålla värmen..men nu tror vi väl att den värsta vintern varit och att det bara blir bättre o bättre dag för dag..

Så fin din trappa är med ljusburkarna..så trevligt..

Himmel Carro jag var i Kungälv i lördags...det blåste..och var minus 12..jag har aldrig fruset så som där..det blåste rakt genom ben o märg..

Men du vet sedan var det gott med ett hotell med varma bad spa och bubbel...

Marina sa...

Nog går det åt mycket ljus nu alltid! Fint med burkarna i trappen. Jag har också såna, jag har satt en gammal spetskrage runt en stor burk som dekoration, passade precis.
Får är mysiga djur. Vi hade får i åtta år. Tackorna hade vi kvar hela tiden ,de blev tama som hundar. Vi bara visslade så kom de. Skulle vi skjutsa dem till en annan hage sprang de upp självmant i släpet. Men jag höll på med dem jämt. Var mamma ledig den perioden.
Ha det bra.

Ingrid sa...

Ljus är också min passion.
Ljus är så mysigt.
Kram Ingrid

soffie sa...

å va fint att ha dem så i trappen,
den nya lyktan va ju jättefin
Mina värmeljus tog slut idag så imorrn måste jag köpa nya
gokväll