11 januari 2010

Ett dripp-dropp som driver mig till.......


Jag har i köket en hög och väldigt bra kran i vasken. Men nu har det uppstått ett problem: Den droppar..........Jag kan mycket men inte byta packning på kranar, det är männens uppgift. Idag försöker jag jobba vid köksbordet till ackompangemang av dripp-dropp, dripp-dropp. Tror ni att det funkar?

Jag gör snart vad som helst för att slippa dripp-dropp........nästan vad som helst!

8 kommentarer:

britten sa...

ja det är väldigt irriterande..nästan som tortyr..hoppas du fr den lagad snart../ kram

Anki N sa...

Rent knäckade...kan de där dripp dropp vara. Använd hörselskydd med radio...
Kramiz o härlig dag
Anki N

Anna smyger in.. sa...

Mmm jag vet man blir galen..vi bytte våra... alla..rakt av..nya kranar är underbart..

Jag ska nu ut på min promenad..himmel jag längtar ut nu när jag fått upp flåset lite..

soffie sa...

å du det är väldigt ittiterande att höra dripp droppandet hoppas mannen kommer hem å fixar det ,
kram

Ingrid sa...

Hoppas mannen hjälper dig med detta oväsen.
Kram Ingrid

Ulla sa...

Om du nästan gör vad som helst...ring en rörmokare. De lever på att få göra människor nöjda med att det inte droppar i kranar *skrattar* Fast de vet att ta betalt

Marina sa...

Vi har haft kranarna på med flit hemma när det var som kallast, så vattnet inte skulle frysa. Så jag vet vad du pratar om. :D La disktrasan i hon som ljud skydd.
Ha en bra kväll.

Anna smyger in.. sa...

Himmel...droppar det än..ja men du det är ju helt galet..

Strålande sol minus 14..så har vädret varit här idag..jag tog en låååångpromenad..knallade hem till paranteserna..dom bor typ på andra sidan stan...mmmm mamsen blir så glad när lilla ? Anna kommer ha ha..du vet är man minst i familjen då är man liten livet ut..

Jepp och nu har jag gjort kålpudding..mums..I love it..

Jobbar du och sliter kan jag tro..bort med jul o in med vår..är det så..aha..mmm jo men det tror jag..mycket att fixa..snart kommer väl fröpåsarna..himmel jag brukar vara först med att köpa..kollar alltid nyheterna..jag gillar det ovanliga..utmaningar..i mitt lilla glashus..du vet..det jag kallar garden..ha ha..det visste du inte..:)

Anna...nu är det dags att avsluta dagens kolossala kommentar..ok..klart slut från Anna..over and out..you know..märer du att jag är lite internationell ibland? Tokinternationell..Garden..Je´t aime..och typ hela härliga..Ti Amo..det är sådant Anna svänger sig med..näääe sluta nu..ja ja...