24 januari 2010

Detta har hänt.....

Har haft svårt att få tiden att räcka till för bloggen sedan jag kom hem. Först 3 dagar med Formexbesök, massor av intryck, massor av människor, shoppingrundor (Jag höll dock hårt i plånboken)restaurangbesök, allt som hör till när man är i storstan. Man är helt slut, tre dagar är vad jag orkar med.

Sen kommer man hem och allt är mest upp och ner. Kylskåpet tomt, tvättmaskinen sönder i något mystiskt fel, propparna går på löpande band, massor av post att öppna, läsa, åtgärda, fara iväg och köpa ny tvättmaskin.........helgen är slut innan man hunnit blinka.
Inte tog jag några kort på mässan, jo ett enda på en hakiställning ;)
Tyvärr blir man så fullmatad av intryck att det är svårt att välja ut något speciellt!

Kort nummer två får bli något vi passerade varje dag, Stockholms bibliotek, vilken vacker byggnad!


Ja inte var det mycket att komma med, men nu vet ni lite hur det har varit här på gården de sista dagarna.

Jag ser verkligen fram emot en 'vanlig' vecka (om det nu finns något sådant) igen.

Tack alla ni snälla som fortsätter att kika in trots att det inte finns något nytt, det ska verkligen bli bättring, jag lovar och svär!


Nu ska jag springa runt lite hos er andra och se vad som har hänt sen sist. See you!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Välkommen hem
Kram Ingrid

Anna susar in.. sa...

Mmmm aha jo men så är det..jag nicar och håller med Caroo...storstan' suger..man blir heltrött tvärtrött kan man säga..lika roligt som det är att åka lika härligt är det att komma hem..fast..eh..vad är det som händer på gården a la Nilsper..när du är borta..går den under..va' himmel så trist..tvättmaskin är ett måste..tur att ni kunde fixa en ny så pass snabbt iaf..

Himmel vad jag har saknat dig..nu får du hålla dig hemma hör du det..va''oj..så barsk jag kan låta..näääe jag är så mild o mjuk..som sammet ska du veta..jag tycker bara så oändligt mycket om dig..:) nu smörar jag..ha ha..ja men så är det ju Anna..jaaaa det vet jag väl..såklart det är så..

Carro..jag har varit o manglat..femton dukar..visst är jag duktig..typ bäst rent av...jag har ingen mangel men svägerskan har..jepp..så är det..

Mmmm jo men jag har varit på lååååångpromenad förstås med idag..himmel nu du är det fart på Filipendulskan..ha det gott..glöm inte Solens mat..

Ska du med om jag hyr en liten Fiat i Toscana..så kan vi fara du o jag runt i Italy..stanna och äta..gå in i varje handelsträdgård vi far förbi..leva i sus o dus..vad säger du?

soffie sa...

å va fint det biblioteket är,
Å vilken trevlig vecka du haft,
Svar:vi åker den 3e till Gran Canaria å det ska verkligen bli gött,
ha en goo ny vecka

Annika Christensen sa...

Synd att vi inte sprang på varandra.
Min favorit monter den du visar.
Tror faktiskt att jag skall bygga något sådant i min trädgård.
Jag har haft underbara dagar men som du säger.. helt slut.
Skönt att vara hemma igen
Ha det gott
Annika