08 juli 2010

Vad 'bidde' de då?

Det 'bidde' ingen ny mobil igår.....det kändes ganska strängt att behöva ge sig ut på jakt.....ledig dag och allting. Men, vad 'bidde' det då? Jo se, när vi rotade runt lite i lådorna hittade jag en gammal relik - tidigt 2000-tal.....den duger till mig så länge ;)

Istället gjorde jag klart ett trädgårdsprojekt.......I den gamla plåtlådan finns tre olika sorter av blodtopp, sanguisorba, och en jätteverbena. Vad månde bliva av detta? Den ena blodtoppen köpte jag förra veckan på Capellagården på Öland men den har redan tagit fart och börjat växa.Jag säger som tjuren Ferdinand....."Jag trivs mycket bättre här, där jag kan sitta och lukta på blommorna" särskilt om det är smultronschersmin som blommar, mmmmmm!Tjingeling från,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med, bättre att lukta på blommorna. Jag har varit i stan eller flera städer idag hela dan, nu är jag slut...

Kramiz Anki N

soffie sa...

mmm va gott det doftar nu ute,
å va fina bilder du visar,
va snyggt det blev,
kram

Sköna uterum sa...

Vad roligt att du hitta in till mig,och att du har samma trevliga jobb...inte alla som får en fin solbränna på arbetstid har bränt ryggen idag...vi har riktig sommar värme här,hääärligt.
Ha de bra!
maj

annika sa...

Hoppsan...jag var här på förmiddagen men googlade på blodtopp så jag glömde att kommentera!
Visst är det bra att man har ett litet förråd av allting i kristider ;0). Det duger med en gammal mobil tills tillfälle uppkommer.
Jo ang bordet så ...kom det med...eller jag ska/vill göra om lite på altanen och då skulle det bordet passa bra där.
Kram

britten sa sa...

härliga fina projekt...ha det fortsatt gott min vän