06 juli 2010

Kvällen igår....

Kvällen igår bjöd verkligen på ett makalöst ljus...... Satt inne med lite bokföring när jag fick syn på himlen och det var bara att kasta sig över kameran....för underbart är kort. Ni vet ju att jag ofta tittar på himlens skiftningar, kan inte låta bli!
Det vackra vädret just nu gör att man går och rör hela kvällen och aldrig kommer man i säng. Det straffar sig så nästa dag kan man knappt komma ur sängen. (Läs 'idag').Därför känner jag mig just nu lika ruffsig som mitt lilla gräs, myggbetten kliar och ögonen är fulla av grus. Måste nog göra mig lite mer presentabel eftersom tisdagar är den dag då jag åker ut på olika kundbesök. Idag blir det minst 3!

, som ilar mot plattången ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken himmel! Man slutar aldrig att förvånas över naturens skådespel. Väl värt både myggbett, ögongrus och hårruffs!

Lycka till med kundbesöken och sussa tidigt ikväll.
Kram Eva-Mari

Anki N sa...

Otroligt vacker himmel!!
Hoppas du håller dig vaken under kundbesöken, lite pinsamt att somna mitt i. *ler*

Kramiz

Katta sa...

Ja ögonen känns både fulla av grus och svullna nu på morgonen man känner sig lagom snygg när man vaknar ;) Här har solen sett ut som en blodapelsin senaste kvällarna. Kram Katta

annika sa...

Hmmmm...känner igen mig. Då jag låste dörren igår kväll sa jag just att det är synd att gå och lägga sig när det är ett sånt underbart ljus ute. Inte ska man väl sova när temperaturen är behagligt och ljuset magiskt.
Du fixar nog till dig så att du är representabel.
Jo men visst är det underbart med blommor...särskilt vackra =O)
Kram

soffie sa...

men wow va härlig bild så vackert,hoppas det gick bra på kundbesöken å du får en mysig kväll