05 juli 2010

Slut på......

Slut på ledigheten för denna gång........hann aldrig putsa fönster som jag hade tänkt, hann inte hellre.....ja det var en massa som inte blev gjort som borde ha blivit gjort.Pionerna som jag satte i höstas verkar inte vilja blomma så jag visar denna ros istället. Den finns inte i min trädgård men snart....kommer också mina rosor att blomma., som kommer att blogga lite mer 'every day' framöver ;)

5 kommentarer:

Anki N sa...

Ledighet är trevligt att ha som bristvara, varje gång de inträffar blir de mer värdefullt!!
Oh planera massa "nyttiga saker" att göra är inte att rekomendera för just de sakerna blir sällan av...varjefall inte i mitt liv. Jag får mest gjort i kombination av arbete o annat viktigt.

En av mina rosor jag fick när jag fyllde år har slagit ut där ute, vackert värre, ståtlig som få, får nog fota den därvan dag.

Japp vi är hemma igen efter tre dagar i "Gnällbältet" för övrigt har jag utnämt den stan vi var i till Sveriges tråkigaste även om vi hade kul där, man får vad man ger...*ler*

Kramiz o go start på veckan
Anki N

annika sa...

Jo det börjar att vara väldigt torrt nu. Håller med om att man inte vågar vattna. Gräsmattan törs jag inte klippa nu...den är alldeles full av vitklöver...för att det kan bli för torrt.
Härligt mred ledighet! Mannen jobbar den här veckan också. Sen bär det av nedåt i landet. Vi har köpt en husbil, i förra veckan, så vi är fria att stanna till var vi vill... Det ska bli så kul. Är vädret bra så håller vi oss i Sverige annars kan det hända att vi åker mer söderut. Vi får se...inget planerat.
Vi hade en underbar helg ...trots att vi bor i Gnällbältet ;O)

Kram annika

Katta sa...

Inte ska man väl putsa fönstren på sin enveckas semester heller, då ska man bara njuta! Speciellt när man har sånt härligt väder som vi haft nu.Kram Katta

soffie sa...

ibland är det härligt att bara vara ledig då man är ledig å ej göra nåt speciellt,alla måsten får helt enkelt skjuta på sig,
va fin ros,
kram

Annika Christensen sa...

Hej Fru C!
Här har det inte varit någon ledig het alls ännu jobbar som en galning.
Paus i pionparken var det iallafall.
Dit måste du åka någongång och och picknick med dig.
Kram till dig från mig
Annika