09 juli 2010

Det är de små, små detaljerna som gör det.....

Vad vore en trädgård utan lite rostiga trädgårdsstöd.....detta stöd som står utan något grönt är snyggt i all sin enkelhet. Jag tänker ibland att det kan vara too much men inte när det gäller rost i trädgården. Varför? Jo för det smälter in och tar därför ingen plats gentemot växtligheten.

Visst är det så att de små, små detaljerna gör skillnad...På denna gamla koffert eller låda kanske är mer rätt namn sitter en gammal resgodslapp. Har ingen aning om vem som har ägt lådan men varje gång jag ser lappen tänker jag på att någon faktiskt har ägt lådan och skickat den över Sverige. Det är inte så länge sedan men i våra dagar känns det som det skedde på Hedenhös. Tiderna har sannerligen förändrats!

3 kommentarer:

annika sa...

Ibland går utvecklingen snabbt framåt. Rost i trädgården har jag inte så mycket av...mannen säger att vi har haft nog med rost och tänker då på alla bilar som han har lagat från rosten. Men jag tycker att växtstöden är fina. Vi har en kompis som tillverkar såna, ska nog tala lite med honom...
Ha en fin dag
Kram

Anki N sa...

Inte bara vackert, rostiga saker är ju dessutom högaktuella o moderna nu. Ja tiderna förädras o tiden går fort. Jag drömmer ibland om att blunda o åka tillbaka till 1800-talet för att få se och uppleva folket som bodde här på gården då. Så underbart kul det vore. Man får vara tacksam för de som de lämnade kvar o minner om deras tid.
Trevlig helg.
Kramiz Anki N

soffie sa...

va fint det stödet är å tänk om alla gamla saker kunde berätta sin historia för oss,
kram å trevlig helg