14 juli 2010

Blandade känslor.....

Det är med blandade känslor man tittar upp mot himlen för att se vad det blir för väder. Värme och sol är ju skönt men det måste snart komma lite regn här för annars får det konsekvenser. Djuren har inget bete, brunnarna kan sina, brandfara. Jag kan rada upp ett antal argument för regn.



Trädgården tar också stryk när man inte vågar vattna. De enda som verkar gilla läget är ju rosorna. Ta honungsrosen t ex överdådig är bara förnamnet på den just nu.



Betty Corning, clematisen med doft. I år är blommorna mer än dubbelt så stora som de brukar, så visst finns det växter som gillar vädret just nu.



Ha en skön onsdag och glöm inte flagga för kronprinsessan,

2 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Vi har inte heller fått något regn.....oh ja, man ser hur ängar o åkrar blir gulare o gulare...inte kul eller rent bedrövligt. Vad ska djuren äta i vinter om alla skördar brinner inne? Första sköreden blev ju bra här men frågan är om de blir fler i år....lite tveksamt. Sinade brunnar är oxå mindre roligt. Faktiskt så hände det "nog" vår djupborrade här om dagen, vi hade vattentomt någon timme o det berodde nog på att vattennivån gick under pumpen som ligger på 103 meter...igår körde vi igång den grävda brunnen o där var bra tryck men de vattnet är till stallet o ladan. Lite mindre åtgång, lite jämnare fördelning....
Vi får hoppas o tro att gud sätter igång kranarna där uppe snart....
Hur ofta går man o längtar efter regn?????????? haha
Kramiz o ha en härlig dag
Anki N

Anna tassar in.. sa...

Ja du det är verkligen torrt nu..det går åt att vattna det viktigaste liksom..man kan inte vattna allt..för då skulle vattenspridaren stå på konstant..

Vilka sköna blomster..så ljuvliga..