07 juli 2010

Elände, elände.....

Allt är elände.....min mobil har lagt av. Denna mobil som varit med om det mesta faktiskt har helt enkelt bestämt sig för att nu vill den inte längre.

Den har både varit i Asien, Usa, Europa, ja den har nästan varit överallt men nu är det slut med det.

Det som är mest tråkigt är att jag verkligen har vant mig vid den och gillar den i all sin enkelhet.Nu blir det till att ut och leta efter någon annan mobil som inte kostar skjortan och som jag kan trivas med. Inget jag ser fram emot faktiskt men mobil det måste man ju bara ha!Kan det ses som ett tecken att det hände just idag när jag har ledigt från jobbet. Är det kanske menat så att jag ska lägga dagens timmar på att leta upp en ny mobil. Som ni ser är frågorna många ;) men vad finns det annat än att ta tag i eländet, pronto!

Hälsningar från,
, som just nu inte är kontaktbar.

6 kommentarer:

Anki N sa...

Ja tänk, hur klarade vi oss innan de kom mobilerna? En fråga man verkligen kan ställa sig.
De är aldrig lätt att välja ny, de finns ju en uppsjö. Sist jag bytte blev de helt klart en rosa varjefall.

Roligare en att leta mobil kan man ju ha när man är ledig, men om du ilar fort får du många timmmar kvar av dagen för att bara vara LEDIG.

Kramiz Anki N

Katta sa...

Ja de är inte så långlivade de där mobilerna. Min lade av i början av sommaren med och jag blev mot min vilja tvungen att skaffa en ny, visserligen snygg vit med en röd blomma på men inte alls lika bra som min gamla goding som jag saknar.Hoppas du hittar en du blir nöjd med och att solen kommit tillbaka till er med, kram Katta

Anna smyger in.. sa...

Himmel här dansar jag in och ser att du har samma problem som jag..min mobil är inlämnad..den är nästan ny..men hänger sig..minst två veckor voj voj inte lätt att hantera..men men jag hade en gammal häck i byrålådan som får funka sålänge..

Har scrollat och läst..mmmm Carro det är sommar i bloggen..allt gott till dig från Anna som dansar vidare ut i det blå..kramis på dig..jag tänker på dig ska du veta..:)

Anki N sa...

Yes Astrid....Lindgren till o med...'ler*

Kramiz

soffie sa...

hoppas du hittade en som du kommer bli lika nöjd med,
Ha en goo kväll

annika sa...

Mobiler är kul att ha men tråkiga att införskaffa. Jag köpte mig min första nya förra sommaren. Gick in i en teliabutik och kom ut med en ny mobil. Jag ville ha en med bra kamera och då blev det en Ericson.
Du smarrigt fika blev det i dag också...flera gånger.
Kram
annika