02 januari 2011

Rutiner och vardag.....

Nya året innebar tö och tö och sedan kallt igen.....snötäcket har krympt och det har blivit halt....Trots att jag i år nästan inte plockade fram något julpynt känns det redan som man vill börja så smått att plocka bort.Fick denna magnifika nyårsblomma....så vacker som en dag.Jag längtar efter vardagar.....fasta rutiner.....ja...vardagar helt enkelt.

Det är ingen bra livsstil att vara uppe sent och sen gå upp sent och däremellan mest inta soffläge ;)Köpte tulpaner som har stått mer än 1 vecka redan........inte dåligt!

8 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Töa ja o sen frysa till igen, vi hade takras så de där högarna är inte att leka med. Gubben ska se om han kan ta sig fram mot altanen och ösa ur med skopan...puuu.
Ett hus på Öland som hade takras där åkte överbyggnaden över entrén med ner, tur ingen var ute.

Tulpaner...mmm..jag fick ett bukett av syster yster, lila tulpaner den vackraste färg i denna art (enligt mig).

Vardag, ja de e skönt när de kommer och de blir ordning på torpet igen. Fast de flästa tycker väl julen var för liten i år, för liten med extra ledighet.

Nu kör vi........tut tut.
Kramiz

4U2! sa...

Ler åt ditt inlägg. Har skrivit ungefär som du ... undrar hur många som har liknande tankar just nu?

bloggtant sa...

Låter bra tycker jag. Längtar hem till en lunkande vardag just nu:)

Anna smyger in.. sa...

Jo..det är helt klart att det är vardagen som gör att vi mår som bäst. Även om helgerna för mig är ganska sköna och avkopplande..:)lagom är väl som alltid bäst.

Nu har jag en dag kvar innan det drar igång igen..bäst att ta vara på den dagen..har just införskaffat mig en liiiten värmekälla till växthuset..himmel jag har varit där ute i timmar idag..jag fick vårkänning Carro..helt galet underbart var det.

Vacker blomma du fick..jag har några knoppar på G här..som jag väntar på det är skoj när man lyckas få dem att blomma om..

Anonym sa...

Hello Mrs C!!!!
Hope you had a lovely Christmas and New Years. It poured rain here all day yesterday not sure what's with our weather we are usually knee deep in snow. :) I'll be back later this week. Your flowers are lovely, how did you get tulips to look that good for a week?
See ya!
Rosemary...XO

Anonym sa...

P.S.
That decoration is gorgeous!

soffie sa...

ååå tulpaner va vackert det är,Mina tomtenissar smög upp på vinden idag å sa vi ses i dec:)
men stjärnorna å stakarna får vara kvar i fönstret till helgen sen ska julen städas bort:)
va vacker den blomman va du fick,
tjohopp

Vardag och flärd sa...

Håller lite med dig om att man längtar till vardagen men det är nog för att jag älskar mitt jobb. Är det mer än tre dagar ledigt mår jag inte riktigt bra, längtar efter mina arbetskamrater och mina sysslor.
Du har fått så vackra blommor, nu är det dags med lite blomsterfägring. Har inte köpt några tulpaner än, har fortfarande många amaryllis kvar. Men snart är det Tulpanens dag och då blir det ett stort fång!
Kram Eva