06 januari 2011

Hur mycket snö finns det egentligen??

Det blåser och snöar.....snöar och blåser.....jag är ju förkyld så jag sticker inte ens ut näsan....men ändå!Det är verkligen vinter....om nu någon skulle tvivla. Skönt att det är helg....även om man är förkyld. Känns bättre idag ......sa hon.....och fick en hostattack ;)

7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Ja, kära nån, vilken vinter! Jag sitter innesnöad i fritidshuset men hoppas komma härifrån imorgon. Landskapet är ju så vackert men det är besvärligt i trafiken.
Håll dig inne så du blir frisk!
Kram Eva

Anki Nilsson sa...

Vi guppar omkring i samma båt...massa snö, hård blåst, hosta o en stor fråga tillsammans.

HUR MYCKET SNÖ FINNS DET??

Kramiz o du lägg dig under en plät o dröm om något bättre.

Anna smyger in.. sa...

Aha du är lite däppt i näsan och hostar..så trist..men det ger sig nog snart ska du se..

Mmmm du vi har just varit ute o skottat..jag tror vi har typ 70 cm snö här nu..växthustaket håller jag snöfritt hela tiden så det gäller att knalla ut dagligen o sopa..men himmel så gott kaffet smakar sedan..:)

Psst..vi gjorde semlor..hi hi..bara en liiiten..du jag har uppfunnit en fyllning som jag kan äta..du vet..jag fick ju allergi mot nötter o mandel i försomras..min största sorg i detta har ju varit just semlorna..men som den uppfinnare jag är så har jag hittat på lite..med havregryn kokos .. liiiite smör och socker..bittermandelarom jo men det blev helt ok..perfekt va'...

Anonym sa...

I can't get over how much snow you have!!! You need to stay put and get over that cold, it can make you feel so miserable so I will smell the scent of the herbs for you. :) Please take care and rest.
Rosemary...XO

soffie sa...

ja jisses hur mycket snö kan det komma,nu får det räcka å det kan ligga kvar feb ut men sen vill jag höra dripp droppande,
fina bilder du visar,
kram

4U2! sa...

Nämen, inte roligt med förkylning, även om det kan vara bra att ha en ursäkt att stanna inne och slippa stormvindarna och snön.

annika sa...

Men vad det bara vräker ner...mer kommer på lördag. Stackars dig som inte får vara ute och skotta.
I morgon är det dags för jobb...kort... lagom innan det är helg igen.

kram