27 januari 2011

Bonjour mes amies....

Fick ett erbjudande om rea på dvd-filmer. Det fanns ett brett utbud bland annat något som kallades franska filmpärlor, boxar med tre olika filmer. Erbjudandet var svårt att mostå för Fru C så det blev ett litet köp som damp ner i postlådan för ett tag sedan.

När jag fick tillfälle att titta på en av filmerna var den minst sagt....märklig...fransk...you name it!

När tillfälle gavs att se film nummer två var den.....annorlunda, och film nummer tre....den var......den måste jag nog se om snarast.


Som ni förstår har filmerna gjort intryck, och då är det inte bara miljöerna utan.....den totala upplevelsen, vad sägs om det ;)
Nu råkar jag veta att det finns en box nr 2, ja det är sant.....gissa vem som kommer att lägga vantarna på den, Moi!Narcissen blommar så vackert just nu......Hoppas att krokusen håller sig så här riktigt länge.....lika fina nu som när de blommar faktiskt.

7 kommentarer:

skifferhuset sa...

Ja så kan det vara, men kul att en av filmerna var bra! Många gånger är det väl så att några är sämre och att en bara är bra! Ha en fin stund med filmerna! Kram Iréne

Vardag och flärd sa...

Det regnar alltid i Provence skulle jag vilja se, ska kolla efter den.
Tack för tipset!
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

Oh la la vilka filmer...du det där är ju bara så härligt..filmer som har det lilla extra är ju bara så trevligt.Meeeen inte regnar det väl alltid i Provence.. eller jo det regnar goda soliga stunder..så är det ju..

Jaaa eller hur...krokus ska vara korta och nystartade. Då är det som allra bäst.

mammaxtre sa...

Att kika på dvd är riktigt avkopplande. Om filmen är bra det vill säga :-)

Ha det bra

soffie sa...

jättefina blommor gillar med krokusar å att ha dem inne nu ger en ännu mer längtan till våren:)
roligt med bra filmer må gott

Suss sa...

Jag önskar jag hade så mycket ro i mig att jag kunde sätta mig ner efter jobbet och se en film. Oftast delar jag upp tittandet i flera omgångar och det är inte direkt någon avkoppling. De där filmerna verkar dock lite annorlunda och Provence skulle jag gärna besöka någon gång.

Fia sa...

Om du tycker om fransk film kan jag rekommendera "Papillon Noir". Mycket bra film!