25 januari 2011

Fel på bilen.....

Sonen har fel på bilen....därför är jag utan bil. Utan bil försmäktar jag på denna ...... gård ;) Nej så illa är det inte men nog är det så att när man är van att kunna ta sig varsomhelst närsomhelst så har man svårt att inte tänka ' jag kör dit och....'. Nej visst det går ju inte....inte idag.Bilar ska rulla.....annars kan det kvitta.

10 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Tänk vad beroende man är. Jag blir hispig när min bil inte är hemma, även om jag inte tänk använda den, men just behövs den alltid mest..hihi. Men jag har bestämt att vi ska inte ha en bil som bara står här för det mesta så jag får väl skylla mig själv då.

Kramiz Anki

4U2! sa...

För mig är det lätt: har inte körkort! Men nej, det är tråkigt att aldrig kunna ta vår bil när jag vill dit jag vill.

4U2! sa...

Ture har jag haft! Nu är jag kräsen, skulle inte skada att vinna lite garn! (ler) Den som har vill ha mer? Nej, men de mina "äter" mitt garn just nu.
Ha en trevlig dag.

skifferhuset sa...

tack för påhälsningen hos mig, ska nu läsa hos dig, kul med lite nytt! Kram Iréne

Vardag och flärd sa...

Javisst är det jobbigt att vara utan bil, särskilt om man vill åka till nån loppis! Hoppas det fixar sig snart.
Och jag hoppas jag hinner fota ikväll, tänker så mycket på min spegel när jag är på jobbet. Ska bli kul att höra vad du tycker om den, den är mycket speciell.
Kram Eva

bloggtant sa...

Så rätt så rätt...
Tyvärr har jag ingen egen bil. Vi har ju en husbil och en liten bil och jag vill ju inte köra Kotten som vår husbil heter:))

Anna smyger in.. sa...

Ja annars kan det kvitta..du det är verkligen så att man saknar bilen när den inte är tillgänglig.Men snart fixar det sig nog ska du se..det är säkert händiga karlar på gården kan jag tro..

Anonym sa...

Good Morning Mrs C ~ No car today? How are you suppose to get your sofa recovered? :) Have you decided yet my Dear? Hmmmmmm It does take me awhile to decide. :)))) What else is new?
Rosemary...XXX

soffie sa...

usch va trist när bilen går sönder ,hoppas han fixar den snart så du får ha din bil igen:)

mammaxtre sa...

Beroende på hur man bor så blir man såklart lite låst utan bil. Det är väldigt lätt att skapa ett beroende :-)

Hoppas att du snart är med bil igen.

Sköt om dig