01 mars 2010

Detta har hänt..........

Har inte hunnit med bloggen i helgen men nu är det ny månad och nya tag som gäller.
Jag har en award som ligger och väntar på att läggas ut och lite annat men det ska jag försöka ta tag i när som helst......


Många besök har jag att göra idag.... så bli inte förvånade om jag skulle titta in hos er.......Om nu någon undrar så gick helgens fest bra, trots att det började mindre bra...... min induktionshäll fick stora skälvan i fredags och sköt proppar för glatta livet........ Nu hade vi sån tur att vi kunde låna häll av sonen så det löste sig.....Ibland måste man ha lite flax.......(var fick jag det uttrycket ifrån?)
Med en gnutta flax.......med en gnutta flax.....(är inte det någon gammal melodi?)Nåväl....idag måste jag fara iväg med hällen för att få den lagad så fort som möjligt.....för utan häll klarar jag mig INTE.....Ja ibland känns livet som på en pinne........det gäller att hålla sig kvar......
Vad menar jag med det! Ingen aning ;)

5 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Alltid skall det vara något som krånglar...
Ofta kommer det när det inte är läge liksom.
Men allt löser sig.
Ha en bra dag
Annika

Anna smyger in.. sa...

Ja men du himmel ibland ska väl allt trixa till sig..men om man bara tar det lugnt så brukar det ordna sig..jepp hold on tight Carro..så löser du allt det är jag säker på..

Anna smyger in.. sa...

Ja snön vräker ner..som vanligt Carro..här är över en meter nu..suck..ja ja men det är mars iaf..det är ju alltid en tröst..

Jag har just ställt in syjuntan som jag skulle åkt på imorgon..i Vimmerby..typ femton mil i det här vädret drar jag mig för..väntar ett par veckor hellre..

Ulla sa...

Vad kul att du hade tid att kika in till mig. Jag blir alltid lika glad åt det. Ha en skön kväll!

annika sa...

Tur att det ordnade sig med hällen. Hoppas att de kan fixa den och att det inte blir för kostsamt. Men Halland har väl aldrig haft så mycket snö vad jag vet. Såg nyss på nyheterna och är glad att vi kom hem innan ovädret. Vi hade inte en snöflinga på vägbanan på hela hemvägen. Har varit hemma idag och försökt att få ordning på magen men det blir nog en dag till verkar det som.
Kram annika