23 mars 2010

Vårregn......

Vårregn idag den 23 mars. Snön försvann förvånansvärt snabbt med tanke på hur mycket vi har haft. Nu börjar man ju längta efter solen, aldrig riktigt nöjd är man.

Har redan insett att jag inte kommer att hinna läsa det som jag har på lager. Inte nu i vår i alla fall. Har inget annat än jobb i huvudet just nu. Det är mycket som ska falla på plats när säsongen är igång (nästan).

, önskar er trevlig tisdag och som sagt, på med stövlarna ;)

6 kommentarer:

Lantliv sa...

Nä men å vad skönt ...snön är borta hos Er! Här ligger den tung än ute i skogen! Ja snart börjar den intensiva perioden i trädgården. Först ska alla vissna blommor bort från rabatterna som jag spar över vintern...sedan in i växthuset el. ska jag göra tvärtom. Får hoppas att jag lyckas bättre med växthuset iår än i fjol. Det är svårt med värme och fukt....mina grejor möglade ihop + ohyra! Trist!
Ha en härlig tisdag!
kram Anne-Lee

annika sa...

Nyss hemkommen från en jobbarstund med en kollega. Det var stövlar och regnkläder som gällde. Men snart du vännen så kommer solen att skina på oss.......
Kram annika

soffie sa...

här har det med regnat hela dagen underbart för snön försvinner snabbare då,
Lite värme på detta så går det nog snabbt,
kram

Anna smyger in.. sa...

Jaaa men så har du världens roligaste jobb oxå...så det är inte alls synd om dig..:)säg till om jag ska komma och hjälpa till..

Carro allvarligt...har du köpt Annicas bok...jaaa det ser så ut..himmel så härligt..den är väl som en saga kan jag tro..hon är ju helt makalös den där människan..

Pssst...jag har färgat håret just..oj himmel så pass fin jag är nu..som ny typ..ha ha..ska på junta imorgon..måste ju vara lite flashig då :)

Of Spring and Summer sa...

Trevligt med förändringar, både då det gäller utomhus, klädval och borttappade saker!!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

Anki N sa...

Efter regn kommer solsken....
vi har oxå fått en skur idag, de goda med det är ju att snön försvinner snabbt. De onda är väl att man blir lite blöt.
MEN de e vår...de e gott.
Kramiz Anki N