06 mars 2010

Det blir inte alltid som man tänkt.....

Det börjar sakta men säkert att ta på snötäcket. Tack och lov för solen!

Besöket på mässan blev bara en snabbis, så jag missade säkert massor av saker, (det vet jag redan att jag gjorde) Mycket folk var det iaf, vi fick hålla kilometervis från mässan.

Efteråt blev det fika i studentlägenhet, mysigt.....Även här tittade solen fram mellan husen.....
Idag har Ebba namnsdag vi får se om det blir nåt extra.......

9 kommentarer:

annika sa...

Det är för mycket folk ibland. Jag gillar inte att trängas eller att armbåga mig fram.
Ha en skön lördag!
Kram annika

Fia sa...

Men det lät som en bra dag i alla fall.

britten sa sa...

du skrev hos mig sammtidigt som jag la in ett nytt inlägg nmärkte jag....det slå mig återigen hur lika vi är när jag ser ditt fina fynd med 50 tals brickor....jag har ett sådant som jag fått av min mor och gissa om jag är glad i det....va roligt med mässa ..har inte haft tid eller ork för det men hade gärna velat.....nu kommer vårsolen och då smälter snö och is....underbara tid som kommer nu.....kramar

Anna smyger in.. sa...

Men lilla Carro..va...mässa och du bara springer förbi...har du feber är du lite yr..hur mår du egentligen??? Nu tror jag du är lite sjuk på nåt' vis :)

Ja ja ibland har man inte tiden man vill..så jag förlåter dig för den här gången..

Ebba..jag tycker sååå mycket om det namnet..jag har em liten Ebba helt nära mig hela veckorna..hon är två år..sagolik..säkert är din likadan fast lite äldre då..


Jag är bara inne en liten sväng..har fullt upp med vårbestyren i växthuset..har börjat väcka mina träd nu..fikon o oliv o citrusen..mmm dom ser ok ut..det gläder mig mycket..

Så ska jag väl ta en solskenspromenad oxå..och glittra ikapp med solen..

Hoppas du får glittra med och särskilt på lilla Ebba då..ha det bäst

Solsken på sig från Anna

Anonym sa...

Mysigt med vårens (?) första fika i växthuset. Jag kommer inte ens in i mitt ännu. Din vovve är så vacker där han poserar!

Du får gärna flytta in hos mig, hi-hi, men då får du bo i lillstugan... här i vårt lilla hus finns bara plats för fem! Alltså två människor och tre vovvar:)

Trevlig lördagkväll.
Kram Eva-Mari

soffie sa...

mmm sol guu va härligt det är ,usch när det blir för mycket folk är det verkligen inget roligt,
kram

Ulla sa...

Godmorgon! Åh, vad gott det lät med en mässa som påminner en om att det är en vår och sommar på väg...och håret det blev bra?

Anna smyger in.. sa...

Ja himmel det är väl klart Vasaloppet lockar och drar..ha ha..Brinken var urstark..jodå vi har haf matkontroller med både frukost och fika i Tv-soffan...nu måste jag väl ut lite snart känner jag..

Solen skiner ju idag med..

Anki N sa...

Mässa - oh den sprang förbi..oj oj. Annars är väl de just sånt som får massor av tid när man väl är där. Nåväl hoppas du fick ut något kul av den även om du tydligen gick igenom den i turbofart.

Ebba - antar det är en dotter. Sött namn, så heter ju min lilla tjej oxå fast hon är ju fyrbent o stavar lite annorlunda. Tänk de sa jag många år innan jag skaffade en tik, när jag gör de ska hon heta Ebbha. Så blev det. De e lite bus i det namnet.

Hoppas det blev LITE EXTRA på din Ebbas namnsdag.

De blir inte alltid som man tänk, nä de ska gudarna veta, de blev sannerligen inte vår resa vi gjorde i helgen heller.
Men vi är hemma o vi lever, de e gott värre.
Kramiz Anki N