29 mars 2010

Vem är du?Jag är så nyfiken på vem som läser min blogg. Jag har ju en räknare och där ser man var läsaren finns men inte vem som finns bakom ortsnamnet.

Det vore väldigt roligt att få veta........det är inte farligt......skriv en kommentar eller lägg ett litet Hej på mailen, merci, merci!

Merci är också en (efter vad jag läst) spännande plats att besöka om man är i Paris, och tänk det är jag ju snart ;)


8 kommentarer:

Katta sa...

Hej hej säger jag då men du vet ju någorlunda vem jag är. Fina blommbilder i förra inlägget.Här hos dej är det ju ingen verifiering men jag håller med om att på en del ställen är det hopplösa verifieringar, jag får skriva om vet inte hur många gånger.Ha en bra dag, kram Katta

annika sa...

Hej! Tror att det av någon anledning står Nora, ortsnamnet, då jag är inne. Jag är ju Örebro men det är ju bara 4 mil emellan så mig gör det inget.
Kram annika

Anna smyger in.. sa...

Oj...här kommer ingen mindre än Anna Filipendula Rudbeckia...som är en lite himmelsk och rent av svävande person..om du vill lära känna hennes tvillingsyster så finns hon ju nu på Fejjan ha ha..där ska vi erövra FB-världen Carro..visst är det så´...vi nybörjare håller ihop..eller hur..jag kommer dra med dig i den svängen var så säker..:) vi kommer bli galet bra..what..vi som redan nu är bäst..ja ja..ok..men kul ska vi ha..

Jaaaaaa..men hallå Paris lurar runt hörnet..och du..jag kommer vara med dig..på Boulewarderna..jepp jag kommer tassa helt tätt bakom och viska... typ... njuuuut nu...öppna alla sinnena..ta iiin..låt Paris förföra dig..:)

Himmel så härligt va..en lite guide i örat rent av..mmm sån är Anna F.R af H.G..

Anki N sa...

Va? Inte ser jag på min räknare vad folk bor?? Du skojar. På väg till Paris..jag tackar jag..nu ska hon gotta sig värre än vanligt!!
Ja var jag finns de vet du ju o ja, jag brukar ju kladda ner något oxå. Kramiz

Vårt lilla röda hus sa...

Haha, jag läser din blogg... men mig känner du ju redan!!

Visst skulle det vara kul att veta vilka alla tassare är! Fast... huvudsaken är ju att man kan intressera och förhoppningsvis inspirera med sina inlägg. Men hallå, jag kan inte se på min räknare var personerna bor???

Sköt om dig och njuuut i Paris, lyllos dig!!
Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Oj men du...nu är jag här igen...vill bara önska en fin dag och du...jag hoppas solen ska lysa på dig..

Alba sa...

Alba här. Nästan i mitten av Sverige, på ostkusten. Höga kusten närmare bestämt. Bloggar ojämt, ibland mycket ibland inte alls, ibland heltokigt och ibland om livets svartaste allvar.

laurafingerson sa...

It wouldn't take many guesses to see who's reading your blog from Eden Prairie, MN! :)