20 mars 2010

Jag säger bara: Julafton för vissa......

Så här ser det ut hos oss just nu, snösmältningen sker sakta men säkert.Idag är det liksom julafton för vissa, i bemärkelsen något man ser fram mot varje år........både i min familj och i massor av andra familjer i nejden. Nu undrar ni säkert varför? Jo se det är årets Samlingsauktion idag. Om det ändå inte går upp ett ljus för er så ska jag förklara: Varje år går bönderna i trakten igenom sina förråd och ser om det finns något att sälja på samlingsauktionen.Sen körs maskiner och annat iväg till en plats där de auktioneras bort. Begreppet samlingsauktion i mars är ett lika säkert vårtecken som tranorna vid Hornborgarsjön.

Hur är det man säger på reklamen i TV: Vi ska dit......Ska du?

Det är ca 98 % män och 2 % kvinnor som finns på plats. Tror ni kanske att jag ska dit? Näää... men ett helt gäng andra från min familj kan jag rapportera. Allra mest är auktionen en social grej. För som sagt, alla är där ;)


Vi skulle faktiskt behöva lite nya däck, vi får se vad som kommer med hem.

5 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Men alltså vilken galet bra idé..jag kan förstå att det är hjulafton om det kommer med ett par sådana giganter hem :) så rolig jag är va..ha ha..

Nu tycker jag ju att ni alla damer kunde ha en avdelning..med saker ni tröttnat på .. saker som skulle behöva ett nytt hem att fröjdas i..ja du vet...saker som ni kanske har i skåp och lådor..så kunde ni oxå ha julafton med allehanda fina fynd..det skulle du kunna plantera på samlingsauktionen..

Men det är klart..man ska ha lite olika intressen och karlarna kanske vill ha sin auktion på sitt sätt..

Mmmmm du så pass det smälter nu..man blir såååå glad..idag blir det vårbruk..:) a la garden..

soffie sa...

här går det med sakta snösmältningen men tack vare regnet som kom igår så försvann det ännu mer snö,
ha en trevlig dag å hoppas ni hittar nåt,kram

Fia sa...

Lysande! Tänk om man skulle ta och ropa in en traktor....

Anna smyger in.. sa...

Psssst Carro...vi har idag bokat ett liiiitet hus på Fårö...fattar du hur glad jag är..mitt bland Lamm och Gutar ska jag bo..ensligt..underbart och oemotståndligt..mmmm det är sådant som jag viskar i ditt öra nu och här..:)

Katta sa...

Låter ju lite roligt ju. Vilken fin kudde du köpt i förra inlägget, tycker den kedjans textilier är fina här i stan har de en butik med man kan handla dem i. Kram Katta