27 mars 2010

Sommartiden är här.............

Knappt har vi insett att våren är här förrän vi ska ställa om klockan......Skumt?
Men i natt är det dax, vrida fram visarna en hel timme är alltid lite strängt, det där lät inte bra ;) Inte så att jag har blivit orkeslös utan mer att den timmen vi förlorar i natt kan kännas av senare i veckan. Men det är flytta fram visarna som gäller och det gör vi i natt och eftersom vi säger att sommartiden har börjat då så är det bara att gilla läget. För det betyder att vi går mot värme och ljus och grönska....
Ingen protest - sommartid är bääst!

Här ska jag häva mig när jag kommer hem i eftermiddag och sedan kommer jag på besök........för det har jag inte hunnit på flera dagar......Jag lämnar en liten kommentar, bara så ni vet ;)
;)

4 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Tack för påminnelsen ... hade jag faktiskt inte tänkt på.
Ha en skön helg
Annika

soffie sa...

härliga sommartid bara det kunde märkas ute med så vi får lite varmare,
kramen å va fint du har det

Anki N sa...

Ja just...nu är de sommartid. Vi har så himla varmt o gott o soligt här så man blir uppåt värre, går mest omkring o trallar för sig själv, lite i takt med fåglarna.
Du, den där soffhörnan ser go ut att slänga omkull sig i.
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Mmmm jo men nu är det dax att flytta fram klockan..det är ju helt underbart...nu får vi mer ljus på kvällen och kan utnyttja mer av tiden..

Aha..så du ska slappa i soffan..mmm jo men du så blir det säkert här med..

Men nu ska jag lägga all min kärlek på timjan och ostfyllda laxfiléer med pressad potatis och en limeyoghurt till..vad säger du om det..en iskall Chardonnay till det..kan det vara något..mmmm det kan det..

Glöm inte släcka lamporna och tända ljusen..skål på sig lilla fru C från lilla fru M