09 mars 2010

Bättre sent än aldrig.......


Jag har haft det lite körigt idag.......därav detta sena inlägg. Sitter med en kopp the och susar runt lite på nätet. Läser lite här och lite där........ser att några har börjat med påskförberedelserna. Kan inte riktigt ta in att vi redan är inne på vecka 10 tiden rusar verkligen......
Vi har fullt hus denna vecka så det är lite svårt att få tillgång till nätet men som sagt bättre sent än aldrig ;)
, är tillbaka i 'morrn'

3 kommentarer:

annika sa...

Javisst går tiden fort.
Håller med dig om att talböcker kan vara som sömnmedel ibland. Jag har alltid med mp3 spelaren, för det finns radio också, då jag ska övernatta nånstans. Vaknar jag på natten så pluggar jag in och lyssnar och bums så sover jag igen. Jag somnar helst med TVn på. Tror att det är något sen jag var liten då jag älskade att somna till mina föräldrars röster.
Natti!

Anna smyger in.. sa...

Fru C...här har du en till som samlar på ägg...alltså ännu en sak som förenar oss...du det är inte helt lätt..jag har letat i flera år nu..och har väl en handfull fullträffar..vakteläggen är ju förstås alltid härliga..

Jag letar vidare..varje år vid den här tiden har jag ögonen med mig och söker av butikerna..kräsen...mmmm det är jag verkligen..men men vem vet kanske hittar jag något i år nu kring påsk här..ska till huvudstaden snart..då blir det scanning på äggfronten..:)

Låter fint med ditt ägg a la Grande..

Carro jag blir alltid så glad när du trippar in..jag vill verkligen att du ska veta det..

Ha det gott..denna underbart strålande tid...

Annika Christensen sa...

Ja tiden springer iväg.
Idag har jag bara pratat i telefon hela dagen.
Det var förste side nytt om mitt frimärke idag.
Tack för din hälsning..
Sov gott
annika