26 februari 2010

Har inte haft tid......

Dagarna löper på som på en tråd........snart är det Mars.......Jag menar inte att livet är som taggtråd utan det var bara en bild jag hade......Nu när hela gården/garden är en isbana får man vara försiktig när man går till och från djuren, bär vatten och sånt.....tungan rätt i mun kanske hjälper........


Det är skönt att det töar men det blir så ....blött.....liksom......Jag sitter vid datorn för att rapportera in lite kalvar till jordbruksverket, så det är bäst att sluta blogga och börja arbeta lite.
, will be back soon!

6 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ja man får ha bra balans liksom.
Var skall allt vatten ta vägen?
Ha en skön helg
annika

Anki N sa...

Trevlig helg..ta´t lugnt.
Kramiz

britten sa sa...

ja nu kommer stora vårfloden .....ta det lugnt nu så du inet ramlar på väg till kossorna..kram

Marina sa...

Nu när kylan gav med sig blev det verkligen halt. Tur man är svensk och alltid kan klaga lite :D Men jag gillar att det är runt nollan nu! Nu får det bli vår! Taggtrådsbilden fick mig att tänka på just vår och utsläppta kossor på grönbete.
Ha en bra dag.

Ingrid sa...

Bäst att du koncentrerar dig så att alla kalvarna kommer på rät ställe till jordbruksverket, annars så får du kanske bekymmer.
Kram Ingrid

Anna smyger in.. sa...

Aha..jaha...vilken tur ändå...att du mår bra och är ok...för jag blir ju lite orolig och undrar var Carro håller hus..men men jag förstår helt o fullt..full fart på våryran på Nilspersgården..massor av nya individer som ser dagens ljus klart det blir mycket då..ha det bra och glöm inte njuta av att dagarna blir längre o längre..:)