07 februari 2010

Läget.....


Lite segt är det när man inte kommer i säng förrän kl 02.30......Det hade ordnats gemensam transport till revyn och då blir det så sent när man är i slutet på rundan.

När vi kom hem hade inte mindre än 2 kor kalvat så det tog lite tid innan John Blund dök upp. Redan har vi 11 kalvar och det fanns vid samma tid förra året 2 st och året 2008 5 st, så i år ligger vi riktigt bra till.

Tack Mari nu har jag lärt mig något nytt!

9 kommentarer:

Anna susar in.. sa...

Himmel så mycket kalvar..åh..men du så trevligt ..för mig låter det så pass romantiskt..typ bonde söker fru-feeling...ja men där går ni hand i hand framåt nattkröken och tittar på era nya som kalvar..himmel så mycket kärlek på en o samma gång...visst är det så Carro..

Så..och hur var själva komedin då? Recension vill man ju ha..:) mycket skratt kan jag tro..

Mmm du det blir segt när man inte får sova..jag tål inte riktigt det längre..kan det vara ett ålderstecken..hmmm ska fundera på det..

Anna susar in.. sa...

Jag måste ringa Carolina :)ha ha den låten är rooolig..

Allt smör i Småland är inte till salu och inte tillgängligt för byte heller..joooo men du liiiiite kärlek är det väääl..snälla...liiiite..eftersom du inte vill byta så vet jag att det är mycket kärlek..

Carro jag färgar håret nu..himmel hur ska det gå..hoppas jag inte blir rödhårig..jag köpte kastanj...det är väl inte rött? Känner mig lite lätt rädd..:)

Fia sa...

Jag märkte att det var tomt i fickan igår kväll! Vad synd, för du skulle absolut ha tyckt om filmen. Klart sevärd och värd biljettpriset!

Anna susar in.. sa...

Mohahaha på dig själv du..va'...nääe jag blev precis som det lilla nöt jag är..Tant Brun personifierad..så ädet så..jag är nööööjd!!

britten sa...

men oj...va roligt med kor och kalvar..jag längtar till baka till en tid som svunnit...njaa jag gillar nog allra helst bryggkaffe men kokkaffe i skogen på öppen eld ..det är gotti

Anki N sa...

Det är bra förökning på djuren på Er går. Härligt!!
Slank hit bara för att önska en skön söndag. Vi blev just bortbjudna på middag - alltid skönt o gott!!
Kramiz Anki N

Ulla sa...

2.30!!! Då är det ju nästan morgon! Hoppas du fick sova ut imorse fast har man djur så blir det väl sällan sovmorgon
Så du har en invandrare i din lagård *fniss*

Ingrid sa...

Hoppas revyn var bra.
Så härligt att ni fått fler kalvar.
du får ta det lugnt nu istället.
Kram Ingrid

Vårt lilla röda hus sa...

Tänk att ha så mycket djur i sin vård! Små kalvar, åh så härligt. Måste vara berikande... men också stort ansvar och förstås mycket jobb.

Tack för att du stöttar och vill hänga på!! Kul, nu kör vi på tillsammans.

Måndagskram Eva-Mari