08 februari 2010

Ett par.....

Har visat det lilla huset tidigare men vad ni inte visste är att det har en kompis också, eller kanske det är mor och barn som står där i ur och skur.

Det finns faktiskt ytterligare ett hus, och alla står på rad och har två fönster ut mot vägen precis som om de står och tittar.......Undrar vad tanken var när de byggdes på rad. Söta är de iallafall.Vi har hört sägas att vintern ska vara minst 1 månad till. Vi vågar alltså inte börja nerräkningen ännu.......

Är stolt ägare till ett Woodstock chime inköpt 2008 i USA, så varje gång jag går ut genom dörren (eller in för den delen) kommer ljuva toner. Inget annat vindspel har så vacker klang som just Woodstock chimes.

Vindspelet hänger framför min vackra termometer som är made in France och som kommer att vara först med att visa rött på vitt att våren är på väg.
Är det för tidigt att leta vårtecken? Jag kan knappt bärga mig tills jag får börja!

9 kommentarer:

Anna susar in.. sa...

Vilka sköna hus..så charmiga..söta..mmm verkligen.

En månad med vinter till ok..ja men det kan jag ta..för ljuset är HÄR :)

Du...himmel jag har oxå ett sådant kommer spel..va..visst är det konstigt men så är det..och termometer made in France med..har faktiskt gjort ett inlägg om den men inte publicerat det än..du kommer väl le när du ser det sedan kan jag tro..

Marina sa...

Ja, tänk när de första vårtecknen kommer. Jag längtar även fast det är ganska mysigt med ljuset nu när det blir längre dagar.
Jätte fin termometer.
Ha en bra kväll.

annika sa...

Jag väntar med att leta vårtecken för det är så mycket vinter här i Närke ännu. Men enklast är det att konstatera att ljuset återvänt.Det går fort nu.
Husen ö
är så söta och jag håller med dig om det där med ögon.....
Nej nu ska här städas för det är födelsedag i morgon.
Kram annika

OF SPRING AND SUMMER sa...

Ja, det blir nog ett litet tag innan vi alla hittar några vårtecken! Jag har hittat några här i min trädgård i London. Men här är ju lite mildare än i Sverige. Men i dag yrde det lite snöflingor igen.
Ha det bra.
Kram Ingrid

Anki N sa...

Jo Du, de där husen är söta o orginella. Säkert har de någon betydelse att de byggdes just så. Der liksom ser en!!!

Vinter en månad till, ja men de får vi stå ut med då, bara våren kommer sedan. Den är värd att vänta på. Det är dock aldrig försent att leta vårtecken, de gör jag varje dag. En morgon kvittrade fåglaran till vår, jag redigt stannade upp o bara njöt.

Du kan aldrig ana vad jag gjort idag...helt underbart kul, ska försöka få ihop ett inlägg om de hela sedan.

Kramiz o fortsatt god afton
Anki N

britten sa...

ja idag så känns det svårt att tänka vår för vi har så in i hundan kallt....jättesöta små hus..undrar vad som bor där ....

Ulla sa...

Jag brukar vara tidig med att leta vårtecken, men i år får jag nöja mig med att ljuset är här...Men snart, snart ska även jag börja kika efter tecknen på marken eller i skyn
SV. Vad kul det blev med alla dina inlägg hos mig *fniss*

Fia sa...

Lite vårkänslor får man allt när dagarna blir längre och det där speciella ljuset har redan börjat komma.

annika sa...

Det är Lichtis i kupan. De smakar lite som krusbär.
annika