09 februari 2010

Nu tar vi det vackert.....

Igår var det rimfrost på precis allt. Tänk så vackert!

Här är det någon klättrare som blivit med rimfrost.......

Som det finaste handarbete är spindels nät....... Tänk om solen också kunde titta fram då skulle det verkligen gnistra här på garden.
Den här tisdagen finns det saker att ta tag i som bara måste tas tag i (och då menar jag inte saker som att fylla kylskåpet igen) här snackar vi very important things ;) Jag ilar.......

9 kommentarer:

gittan sa...

Hej! Tack för kommentaren du lämande hos mig, nu hittade jag ju hit =) Du kan tro att jag kommer vara rädd om dom! Så fin frost du har. Klättraren ser ut som en liten gubbe åtminstone i mina nyvakna ögon. Ha en bra dag / gittan

Marina sa...

Vilka vackra bilder! Naturen kan vara finare än all konst tillsammans..
Ha en bra dag. :D

Katta sa...

Åh, vilka vackra närbilder du tagit! Spindelnätet är för läckert med frosten på liknar lite en stickad mohairsjal. Kram Katta

Anki N sa...

Undrar just vad de är för en liten klättrare, men gullig var den. Jo de e vackert med rimfrost. Har du inte fått någon sol ennu? Vi hade i två dagar men inte idag,,så jag tänkte den kanske kilat iväg mot ditt.
Kramiz Anki N

Anna susar in.. sa...

Aha...så pass tomt alltså i kylen..jag det är viktiga saker...det är inte kul om det ekar där inne i kylskåpet..

Jaa eller hur..visst är det vackert med frosten...den bildar mönster och man förundras..hur går det med alla kalvarna..är det fullt pådrag i la'gårn' mmm kan tro det..jag klurar på hur mycket djur ni har..är det köttprod..eller mjölk oxå?

Carro jag känner mig lite galet glad idag..jag vet inte vad det är med mig..jag måste ta ut det på nån'..hmmm det får bli mannen ha ha..han är van vid mina galenskaper..

Ulla sa...

Vilka konstverk dessa rimfrostbilder är. Spindelnätet var ju bara sååå fint.

Ingrid sa...

Fina frostiga bilder
Kram Ingrid

Anna susar in.. sa...

Himmel nu är jag här igen..jag ser dig lite här och där när jag bloggpronmenerar..och tänk då blir jag så glad..mmmm du gör mig glad..så är det bara..Carro jag tittar på Bygglov..Mija hon sparar inte när hon åker till handelsträdgården du...:)

Anna susar in.. sa...

Jaaaa eller hur tooo much..helt galet för mycket..det kan aldrig bli bra om man sätter så tätt..de kommer kväva varandra..men som du säger..det ska se bra ut på direkten..så är det väl....men deras tankar är fina annars..