06 februari 2010

Bara lördag....

Pärlisar i gammal kruka från Holland (eller vad vet jag, krukan ser definitivt gammal ut). Så här är pärlisarna allra bäst!Murgröna 15 kronor, kruka och krona privat som det brukar stå i inredningsmagasin ;)Tulpaner, tulpaner, tulpaner. Den här gången blev det rosa.Doftpelargon i patinerad kruka. Inhandlad i går, inte krukan utan pelargonen Skeleton Rose (ja, jag vet att det är för tidigt) men ändå..........Krukan har jag själv patinerat med mycket gott resultat faktiskt (låtit den stå ute i ur och skur, svårt? Näää)Får man gilla denna grupp om man är 50 plus, hoppas det, för det gör jag!HA EN BRA LÖRDAG !

7 kommentarer:

annika sa...

Vad du pysslar och pimpar. Bra när en del saker är så enkla att göra och framförallt då resultatet blir bra. Jag tänker på din patinerade blomkruka.*fniss*
Härligt med alla fina blommor man kan köpa hem. och glädjas över och tro att det är vår.
Hoppas det är bättre med näsdroppen.
Ha det gott
Kram /annika

Mia sa...

Dina bilder får mig att tro att det kommer en vår!

Anna susar in.. sa...

Men underbara du..pärlisar i sådan kruka är det bästa jag vet..oj..himmel jag kommer bli livsfarlig på garden i år det känner jag du inspirerar mig så till den milda grad..privat...ha ha du är så skön du..


Mmmm patina är nice...jag samlar på det..ha ha det är ju det som gör hela härligheten så go..att se på..

Mmmm jag är ju så glad i vita blommor men känner att jag börjar dras åt färger igen..jag köpte svagt rosa igår..det är så fint att det finns alla sorters tulpaner..

Carro jag älskar när du snackar Latin med mig..mmmm jo men jag vet att Rudbeckian inte heter det längre..men jag kallar den så ändå...det gör väl inget eller?

Ha det gott..kram på dig..inte kan du vara så hemmablind att du inte ser Torekovs skönhet..näääe du skämtar med mig Aprillo :)

Fia sa...

Riktigt skön låt!

Och nu blev jag inspirerad att börja förbereda balkongblommor när jag ser dina bilder.

Anki N sa...

Vet du vad jag tycker? Ju äldre sånna där krukor är ju snyggare är dom. Vet du vad jag tycker mer? Du rimmar bra, även på lördagar..*ler*
Dom här kronorna har jag blivit lite kungligt förtjust i, aldrig sett just i växter men de finns där man kan sätta ex växter i, oh dom spinner jag på lite,,så en vacker dag...man vet aldrig, kan de finnas en vit hos Anki.
Man får gilla precis vilken musik man vill när man är 50 plus. Jag gillar allt utom opera, jazz & tjatiga dansbandslåtar. Går jag på konsert går jag gärna på rock!!
Jaha, så var de sagt oxå.
Kramiz Anki N

Med fingrarna i (j)orden sa...

Skymtar lite vårkänslor här! Härligt!
Ha en fortsatt skön helg,
Eva

Annika Christensen sa...

Var har du köpt pelargon så här års?
Blev så sugen nämligen.
Hade behövt en eller två eller 3.
Pärlhyacinter har jag.
Hoppas du får en rolig kväll.
Annika