18 februari 2010

Varning.....

Jag läste att man väntar in snö över Götaland. Står det i tidningen så borde det kallas nyhet eller hur? Men jag vet inte om man tycker att det är någon nyhet längre!
Det varnas för massor av snö i dagarna.....ska det aldrig ta slut undrar man.Jag har iaf förberett mig och diskat alla små vaser som är perfekta för de första vårblommorna (visste inte att jag hade såååå många)Madonnan och jag ber en bön att snart snart kan man krafsa fram en liten snödroppe.
Ja dom måste finnas där nånstans det hörs ju på namnet!

8 kommentarer:

Katta sa...

Ja man undrar ju verkligen, här snöar det med nu igen. Vill cykla! Fina bilder, kram Katta

Anki N sa...

Vad snön en må falla så vill vi inte att de är här. Idag vill jag ha sol o vackert, de ingår i mina dagsplaner helt enkelt.

Snödroppar ja, de vill vi finna. Du behöver många till alla de vaserna.

Kramiz Anki N

annika sa...

Ååhh så du längtar! T.o.m. fixat med de små vaserna. Tänk så härligt det blir då vi har längtat så mycket.
Mig gör det inget ännu för jag gillar snö och vinter. Vi ska åka till Österrike på lördag för att riktigt gotta oss i skidåkning...och det som hör till!
Vet du jag har glasögon som är fotokromatiska, som blir mörkare ute i ljuset. Väldigt bra för då har jag alltid solglasögon då jag behöver dem.
Torsdagskram /annika

britten sa...

jaa du nyheter ! ja inte är det snö i alla fall..I stockholm vröjker snön ner nu igen och vi såg ut som snögubbar efter våran morgonpink....nääääär ska det ta slut tro

Anna smyger in.. sa...

Hej Carro här är jag igen...jag men om vi bara är beredda så kommer ju snart våren och jag ser ju att du är redo med en hel bricka av fina vaser... ...

Du heeela em har vi trixat med datorerna här..det är verkligen inte lätt att förstå sig på tekniken..men men vi jobbar vidare..

Marina sa...

Snödropparna finns nog snart där. De är otroliga på att blomma fast det är snö. Men lite tidigt är det nog...
Ha en bra kväll.

Ulla sa...

På väg hem från jobbet så märkte jag snövädret som är på väg in. Imorgon är det säkrast att promenera till jobbet för bussarna kommer inte gå som de ska.

soffie sa...

här snöar det för fullt nu(Karlstad)BLÄ!!!
Å guuu va fint !Å va fina vaser du har,
kram