02 februari 2010

Tack, tack, tusen tack....


Jag har i dagarna fått två stycken Awarder, en av AnnaAnna, du är en bloggkompis som jag förmodligen träffat 1 gång utan att någon av oss hade en aning ;) som inspirerar mig (och så många andra) som läser din blogg och som dessutom alltid ger kommentarer, även när man knappt fattar själv vad man har bloggat om, som liksom är pricken över i. You are simply the best Anna, jag har nog sagt det förr men det tål att sägas hur många gånger som helst.


Award nummer två kommer från AnkiAnki, du är en bloggkompis som jag förmodligen aldrig har mött men ändå.....vi har ändå någon form av speciell connection, så är det bara. Vissa saker har vi gemensamt och vissa saker är totalt olika, det är nog det som gör det så spännande varje gång man tittar in hos dig Anki..

Nu vet jag att ni vill att jag ska avslöja 7 saker om mig som ni inte visste :

1. Jag heter egentligen Gunilla, det är mitt tilltalsnamn och så hette jag fram till klass 5, då bytte jag till Carolina. Varför? Jo det fanns 3 styck i klassen som hette Gunilla! Så kunde det vara på det glada ..-talet ;)

2. Jag har en bror.

3. Jag är alltså storasyster,det är en roll som passar mig......Ha,ha...Det kan ni nog förstå.

4. Jag är mamma till 5 barn, 4 pojkar och 1 flicka. Mina barn kan jag gå genom eld och vatten för.........men jag är ingen som pratar om barnen (han har gjort si, hon har gjort så osv) det är inte min stil.

5. Jag blir lätt hypokondrisk.

6. Jag avskyr att åka båt, färja. Kollar noga väderleksrapporterna innan det är dax och säger man ord som t ex blåsigt så är jag färdig att ställa in.......Jättejobbigt!

7. Jag har varit aktiv i allt från volleybollklubbar, andrahandsaffärer, hem o skola,föräldraföreningar, LRF m fl. under många år. Detta engagemang har varit så himla roligt! Jag har valt att vara aktiv ett tag och sedan gå vidare till något annat. Det värsta jag vet är att bara hänga kvar.....om ni förstår hur jag menar.Detta inlägg har varit svårt att få till, jag är inte nöjd med layouten kan jag meddela. Får nog ta en dag och lära mig lite mer om hur man gör rent tekniskt. Kanske imorgon då, för det verkar som om vi kommer att vara insnöad!

6 kommentarer:

Anna susar in.. sa...

Men hej Gunilla..va..himmel så skön du är..aha..du tror inte jag kommer ihåg dig..då tror du rätt :) eller nääe jag tittade noga den gången..jag gör alltid det..det var inte dig jag handlade av..men du stod lite bakom och höll på att packa upp något..så ser min minnesbild ut..himmel rätt som det är till våren då spatsrerar jag in där..jag vet vad din brevlåda bor..på jobbet alltså..:)akta dig noga..himmel då..då ska du få en kram ;)

Alltså..jag blir ju bara mer o mer glad i dig..så roligt detta var..att få veta lite mer..mmmm aha..ja..nä...jo..det är jag som kommenterar dina sju saker..ha ha..jag läser mellan raderna med..jag är en fena på det..

Vänta jag måste kolla lite igen på ditt inlägg...

Oj ja men du så pass aktiv..Volley du med..men himmel så härligt..det är bara härliga människor som sysslat med sådan finsport..

Fem kids..bra jobbat..typ galet bra..efter tre tog jag slut..:)

Du..jag tänker på en barnmorska som jag hade..när Oscarsson föddes..hon ..hon var lik dig..hon var störetskön..hon hade fem barn oxå..få se..vad hette hon..Gunilla...näe jag skojar..Maria..mmm du är nog en liten Maria med..

Jag läser igen...Hypokondrisk :) ja men det är bra att vara uppmärksam..ha ha du ser jag vänder på allt.. du detta blir..fördel Carolina..Betyg MVG
(trots länkmissen)

Anna susar in.. sa...

Carro..lyssna nu på syster Anna..jag har öppnat en blogg på blogspot..bara för att lära dig att länka...
Gör så här:

Skriv det ord du vill länka..typ Anna så markerar du det ordet..klickar på den lilla ikonen som ser ut som en kedjelänk..precis bredvid kursiverad stil..då kommer en ruta upp..där skriver du http://filipendula.blogg.se och klickar ok..klart..

Varsågod..och länka..:)

Ingrid sa...

Härlig läsning.
Grattis till din Award
Kram Ingrid

Anna susar in.. sa...

Men jag svimmar... så glad jag blir..du kan ju..så galet enkelt det var eller hur...kramis på dig från Anna Filipendula Rudbeckia

soffie sa...

grattis till dina awarder du är verkligen värd dom,
Jag säger ghejdå på en vecka sticker iväg till solen en stund så kram

annika sa...

Grattis till din award. Kul att veta lite mer om dig.
Ja ni lär visst få en hel del snö kommande dygn. Hur blir det med traktorn då?
Kram annika