26 mars 2010

Äntligen.....

Jag gillar att vakna till solen som går upp utanför mitt sovrumsfönster som ligger i öster. Blir det kanske en solig fredag?



Familjen har ju kämpat på i skogen under hela vintern som jag berättat i bloggen tidigare. Nu är allt timmer anmält och klart för leverans. Men då uppstår ett annat problem, skogsvägen tål inte de tunga transporterna. Sågverken och industrin ropar efter timmer men......det går inte att få fram. Man har provkört några lass men märkena i vägen talar sitt tydliga språk. Tänk om timmerbilen skulle fastna nånstans i skogen, jag vill inte ens tänka tanken.......




Idag sjöng en bofink för mig utanför mitt fönster, det var nog ett tack för att jag matat honom under hela långa vintern. Men lika snabbt som han kom lika snabbt försvann han så någon bild blir det inte.

,önskar er en härlig fredag.....

7 kommentarer:

Katta sa...

Kan känna doften av timmret när jag ser det på bilden där, luktar gott. Ja det är nog inte bara fördelar med timmerbilar det lär ju vara svårigheter med.Ha en bra helg och hoppas både bofinken och solen kommer tillbaka, kram Katta

Herr Nilssons Fru sa...

Jo de e lite blött för dem nu här och där. Men vi får hoppad de kan ta sig fram o hämta upp timret. Vi har en dröse här som ska ner till brodern min o sågas upp till virke. Så blir de fina fasad på stall o lada var de tänkt.
Tänk vad naturen ger oss.
Trevlig fredag, antar att du som jag tillbringar den ute i solen.
Kramiz anki n

Anna tassar in.. sa...

Oj ja men du snart torkar det nog upp ska du se..himmel så underbart det varit idag..

Vilka vackra bilder med timmerhögarna..du bor verkligen så vackert mitt i naturen..

Fågelkvitter är mer än härligt du...jag har oxå lyssnat till det idag

Carro...du må tro att jag har jobbar i em..jag har tagit ut alla träden i växthuset från vinterförvaringen...det blev så pass grönt och härligt..på apelsinträdet är det precis fullt med knoppar..jag blir ju så glad..

Nu blir det ett glas rött i uterummet..skål på sig...

annika sa...

Härliga fredag...titta inhos mig det finns något där till dig..
Kram

OF SPRING AND SUMMER sa...

Jodå, det var lite smått och gott som fick följa med hem från mässan!! Bland annat hjärtat på bilden och det rosa bandet.
Ha en skön helg.
Kram Ingrid

Ingrid ♥ sa...

Det var en bra ved stack om man nu kan säga så om dessa pinnar.
Du får ha en trevlig fredag kväll
Kram Ingrid

britten sa sa...

å du må tro att du får mig att längta upp till gården ..och dina fina bilder på timmret...ooojjjjj....vilken lycka att få se så fina bilder...