10 december 2009

Tre kuddar, tre kuddar.....


Så här blev mina kuddar. Det framgår kanske inte riktig av bilderna men dom blev så bra........ Ska kanske slå mej på att göra kuddar på beställning, eller nej det tror jag inte. Göra några till sig själv är ok men lagom är nog bäst!

4 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Men du så fina..så mycket kärlek dom utstrålar..det ser jag det..vad härligt det är att kunna använda hantverket som våra förfäder suttit och knåpat med..eller är det kanske du som broderat..va..är det så..

Carro..ikväll blir det julbord med jobbet..mmmm jag ska syna och analysera som jag alltid gör..men på ett korrekt och fint sätt..man ska vara belevad och kunna föra sig..det är jag väldigt noga med..och blir jag nöjd..ja då talar jag gärna om det oxå..glittrar lite på dom som gjort jobbet med maten..det tycker jag är viktigt..

Himmel jag var på torget här idag..blev lite vild på blommorna..köpte en hel del..fast jag skulle hjeda mig..ja ja..det är lätt hänt...

soffie sa...

men å så fina de blev va fiffigt att komma på att sy kuddar av de handdukarna,
ha en go kväll

OF SPRING AND SUMMER sa...

Gillar dina kuddar av gamla handdukar!! Mitt sista inlägg är också om gamla handdukar! ha det bra.

Fia sa...

Vad fina dina kuddar blev! Och vilken känsla det måste vara att ta vara på gammalt handarbete. Jag har några fina gamla, ärvda handdukar i ett skåp. Nu blir jag sugen att sy kuddfodral av dem. Tack för inspirationen.