05 december 2009

Nu är det vinter men snart är det..


Jag kan bli så galet glad i en vacker himmel. Igår såg jag ett fenomen på himlen, två olika molnskikt som liksom blev transparenta, försökte fånga det i farten men det blev inget. Det såg verkligen speciellt ut. Men bilden idag är en riktig sommarbild från Brantevik i Skåne. Här är det himmel, hav och jord på en gång. I like, särskilt när det är så här lugnt och still. Lugnt och stilla ska jag försöka ta det idag, men vi får se.....

7 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Mmmm vilken härlig bild...jag är oxå galet glad i sådant..och i att ta det lugnt med :)men jag ska väl ut o röja lite i butikerna kan jag tro....see you..

Ulla sa...

Vilken härlig bild! Jag längtar efter lite sol och värme

Lantliv sa...

Hej...vet inte heller hur man gör...har inte hittat tåtarna än...en tåt ska fixas (tråktåt)...tvätta hunden....Blir debut för mig....kan se mig själv därinne...med ludder överallt halkandes omkring blötare än hunden....när vi efter mycket om och men anses färdiga så ruskar väl hunden på sig och fullkomligt drapperar det lilla duschutrymmet med vatten....snart...snart

kram Anne-Lee

soffie sa...

å va vacker bild å kan tänka mej det såg häftigt ut med molnen så,
ha en mysig lördag

Ulla sa...

Godmorgon! Idag är det andra advent och vi får tända andra ljuset i staken. Tjoho!!!

Fia sa...

Åh, vad jag njöt av tröstevisan och alla de vackra bilderna. Nu känns det hoppfullt att tänka på att det kommer en ny sommar snart igen.

Anna smyger in.. sa...

Carro nu ser jag att du lagt till en låt här som jag bara älskar..den fanns inte när jag var här första gången..det var hos Fia (Neverkeso)jag fick den upplysningen..

Du...vilket underbart klipp..med en sagolik låt.