06 december 2009

Söndagens krans...


Var tvungen att komma in lite och värma mig, det var kallt att stå ute vid grytan kan jag meddela. En blogg som jag gärna läser visade upp en krans som jag blev så förtjust i, sagt och gjort, jag var tvungen att göra en egen. Det var mjuken och olivblad och spansk mossa. Vilken tur att allt fanns hemma! Så medan vi fikade passade jag på att veva ihop en egen liknande krans. Den lilla söta asken fick jag igår av mor. Hon vet vad jag gillar!

Bilderna blev inte särskilt bra men det är så svårt med min kamera, fast jag ändrar inställningar så blir det ändå inte bra. Men ni får hålla till godo!

I morgon ska ni få mera detaljer från mitt storkok.

5 kommentarer:

Anki N sa...

Ja verkligen en fin krans. Oh snäll mamma har du med som vet precis vad du vill ha. De e bra. Mammor är mammor de vet de mesta ((tror vi så snart vi blir det själva))
Hoppas du haft (oh har) en fin andra advent o haft lite paus från storgrytan.
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Veva o veva..himmel så duktig du är..himmelsk Carro..så fin..och högtidlig liksom..

Sååå du har stått vid grytan heela dan..jag ler med hela ansiktet..och kan se detta framför mig..underbart..

Ja men jag har spankulerat och haft det så pass trevligt jag med..

Ulla sa...

Slängde ihop en krans...Jag blir imponerad av ditt pysselkunnande. För mig skulle det ta lååång tid att slänga ihop en sådan här krans, men så har jag inget intresse i pysslandet konst. Jag köper hellre mitt. Det finns ´ju människor som livnär sig på sådana som mig...vi som inte kan eller vill

soffie sa...

tycker bilderna är mycket bra,
jättefin krans,
må gott

Marie sa...

Hej!

Vad roligt att jag kunde inspirera, din krans blev jättefin!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie