29 december 2009

Skogsarbete


I min familj håller just nu 5 personer av 7 på med skogsarbete. Funderar på hur många procent det blir.......hm......ja i alla fall så är det mycket jobb på gång.


I natt kom det lite vitt puder på marken. Jag kan inte bestämma om jag vill ha mer snö nu eller inte.......Ska skynda mig att ta några kort med nya kameran, för vem vet plötsligt är det kanske barmark igen ;)

8 kommentarer:

annika sa...

Ja passa på att fota snön. Vi har
-12 i dag, sol och mycket snö. Det kom mera natten till igår. Jag ska på relaxavdelningen på Gustavsvik idag. Det är en födelsedagspresent som ska aktiveras, jag fyllde i februari! Härligt! Såg att du har varit på Rabalder och fyndat. Tyvärr finns ingen butik i Örebro, för jag gillar en del av deras grejer.
Ha en bra dag.
Kram annika

Anna smyger in.. sa...

Oj... 80%..skogsarbete ..aha..då får väl resterande 20% stå vid spisen och laga mat...för jag kan tro att hungern är stor när skogsarbetet är färdigt om dagarna..

Mmmm vill du ha mer snö Carro..eller vill du inte..det är frågan..men jag tror att du kanske får gilla läget liksom..ta det som det kommer..sjunga lite let it snow om så blir fallet..och tänka att vi går trots allt mot ljusare tider..så det så..

Jo men under tiden kan vi glädja varandra med små glad tillrop som typ..himmel snart är det vår..kram på dig Carro från Anna Filipendula Rudbeckia af Himlens Gränd..Puhhh..så många namn...egentligen heter jag bara Anna Filipendula..resten har min bloggsystrar lagt till..

En vacker dag döper jag kanske dig till fler namn...du..Carro af Nilspersgarden..akta dig..

Anna smyger in.. sa...

Himmel jag hotar väl inte dig Carro..jag menar bara väl..

Ab imo pectore..

Katta sa...

Ha ha, här hade det också varit en del gnäll om den gamla kamerans brister som jag tror hjälpte tomten på traven med val av julklapp ;D Här är det med vitt och fint idag men ändå mörkt på nåt sätt, tycker det vita kan få vara kvar under barnens jullov men sen kandet få försvinna fortare än kvickt vi är så cykelberoende i den här familjen. Kram Katta

Anna smyger in.. sa...

Mmmm så gott att du tar det på det sättet att du ler åt mina kommentarer..

Du..lilla loppan o jag vi for ut på landet här en sväng...för en dos av vita vintervägar...när vi kom en bit ut på vischan...ja då var det typ femton minus..brrr..men så makalöst vackert..

Ja men du ha det så härligt vid spisen då..

Ulla sa...

Jag tycker oxå att du ska passa på att ta lite bilder på snön. Det kan behövas som bevis när man nästa år beklagar sig över att vi inte haft en vit jul på fleera år

OF SPRING AND SUMMER sa...

Så kul du kommer att ha med din nya kamera!!!
Gott Nytt År!
Kram Ingrid

soffie sa...

nej ingen mer snö nu det räcker tycker jag men samtidigt vill jag att den ligger kvar för det blir ju så mycket vackrare då,
men brrr va kallt det är idag -17 har vi just nu,
jättefina kort du visar,