13 december 2009

Luciadagen är här....

Först tänkte jag visar er en slideshow med tema luciadagen, men det blev för strängt! Jag hittar inte programmet som går att använda, typiskt!

Sen hade jag en annan idé om att göra en hopmonterad bild, men det känns också som det blir lite för...

Nej ni får hålla till godo med lite....Plock på en bricka......Blå hyacinter i fönstret, jag gillar ju inte annat än vitt men blåa hyacinter har ju så vackra lökar.......Lite luciamusik på pianot.....En ny kudde har det ju också blivit......Sist men inte minst, kolla in termometern. Nu är det minusgrader även på garden....

7 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Carro så charmigt med notstrutarna...du hittar alltid på så mycket trevligt..himmel jag känner att även jag måste göra ett par sådana strutar NU..helt tydligt känner jag det..:)

Mmmmm du så mysigt och kallt o allt..kan tro att du har det så makalöst fint nu både inne o ute..hyadoft och pepparkakor..

Vi ska till skogs idag..tror jag..och välja en gran..

Vet du då sjunger jag alltid på:

Här var e' gran.. Här var e' gran den finaste i stan till doppare'dan..ensam hon står sista som går..

Jag är en fena på den sången kan jag meddela...

Anna smyger in.. sa...

Himmel så bra med tips från coachen..smala alltså..jepp så får det bli..:)

Anki N sa...

hum...här sitter jag o njuter av din pianospelning, sjunger med o trallar. Så stämningsfullt o härligt.....o vackert gör du omkring dig...inte vara avis på min snö - den kommer till dig me ska du se. Oh du, klart korna ska få en tomte hos sig. De piggar upp o får dem att roma julafton lång, ja de kan ju rent av stämma in i din pianosång.
Kramiz Anki N

soffie sa...

åå jag njuter av dina vackra bilder å va fina hyacinterna är,
MMm va härligt!!
kram

Anna smyger in.. sa...

Carro...granen är hemma..en ståtlig..lite långsmal allt efter recept från coachen(du)...det var så härligt i skogen förstår du..där gick jag och klev..bland vitmossa och enebuskar..man borde verkligen gå i skogen ofta..för det är så härligt..

Nu har jag just käkat middag och ska nog se den där filmen kl nio..The Holiday på trean..ha ha den har jag sett typ fem ggr innan..men den är så go..massor av kärlek..I love it..

Har du sett den? Klart du har..

Annika Christensen sa...

Ännu en ny blogg.. så kul att titta in hos någon man inte har en aning om lite då och då.
Fint blåa hyacinter jag har ett gänt sådana också tillsammans med enris.
Ha det gott
annika

Ulla sa...

Visst är det härligt att det äntligen är minusgrader. Det sägs att det ska bli en vit jul i år. Du som är så förtjust i vitt måste hoppa högt av glädje *L* Kram på Dig!