14 december 2009

Ett litet ljus kan göra skillnad....
och inte nog med det....


snön ligger vit på taken....

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du hittade mig... det gjorde att jag hittade dig! Nu lägger jag till dig i min hemliga lista!! Kul att träffas, ska läsa vidare om en stund. Först lite kaffe, gubben har ropat från köket att det är klart.

Ha en bra dag.
En liten förstagångskram från Eva-Mari

Anki N sa...

Ett ljus kan göra STOR skillnad, framför allt om de är så härligt snyggt som ditt, eller ja jag menar ljushållaren. Kanonfin.
Oh snö ja...mer lär komma o kallt är de...de e ju snart jul!!
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Mmmm det gör verkligt stor skillnad..så nice med granen bakom..jag tror din stil är enkel..du nöjer dig med det bästa Carro..ha ha visst kan det passa på dig med..:)...att tända utomhus smittar..det ser jag här...jag började tända på min trappa och nu lyser det på flera trappor här hos grannarna..

Oj..nu kommer dimman här..ser jag när jag tittar ut..

Jag ska dra till Granngården nu..så jag kan bli lätt o lycklig..ha ha du vet jag blir ju alltid det när jag kliver in i blomsteraffärer och liknande..ja på handelsträdgårdar i Halland t.ex

britten sa sa...

men det var inte vilket ljus som helst heller ..så jättevackert....gillar din stil...och gissa vad? det snöar i sthlm också....kram

Annika Christensen sa...

Hoppas att snön kommer hit också.
Annika

soffie sa...

tjohooo här ligger med snön vit på taken å va vackert !!!
tjohopp

Millas hem sa...

Underbart vackert! Det gör så stor skillnad med lite snö...mysigt!!

Kram Camilla

Ulla sa...

Godmorgon! Ännu en dag närmare jul och har man inget annat julpynt så kommer man långt med ljus. Jag bara älskar levande ljus! Ha en skön dag!