09 december 2009

Det var det som fattades.....

Som jag skrev tidigare idag kände jag mig risig. Jag tog igen mig på soffan, men hade fortfarande ont i skallen. Kunde jag prova något annat! 1 st värktablett,
1 stor kopp kaffe med mjölk och frisk luft = Ja nu känns det bättre. Så pass mycket bättre att jag tog itu med mina 'granar' och sen blev det lite annat också när jag ändå var i farten! Ibland känns det som: Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig.......eller kanske inte ändå ;)Notera mina hand som är full av kåda. Klibbigt.....

7 kommentarer:

Ewa sa...

Det ser ut som om du piggnat till av pysslet och fint blev det!
Själv hoppar jag över allt vad julpyssel heter och åker till varmare breddgrader imorgon. God jul på er. Vi ses i januari.
Ewa

Anna smyger in.. sa...

Åh men du ..så fint du gör..och inte är du rädd för kådan heller..härligt..kanske är du som jag en som ogillar handskar..

Men så inbjudande det är hos dig nu då..hmmm det kan hända att jag härmar lite..snor idéerna..man vet aldrig..du inspirerar mig Carro..det är då ett som är sant..

Hoppas du kryar på dig nu..för inte hinner du vara sjuk nu..

Kram kram från Anna

Anna smyger in.. sa...

Carro jag jag ser dig lite här o där på min bloggpromenad..och läste just dina ord hos Anki..att du gillar när man står för sin ålder och inte försöker se onödigt ung ut...helt min åsikt med..

Jag tycker det är nice med rynkor det är bara charmigt och parant..men jag erkänner att jag då o då färgar bort gråa strån..gör du det?

Anna smyger in.. sa...

Ha ha..jaaa hur skulle du se ut annars..som jag när jag inte färgat på ett tag antagligen..jo men då är det fritt fram att färga då..

Nja..men du får svara var du vill..jag svarar alltid hos dig..jag kommenterar inte på min egen blogg..men det finns en del som gör det..vad är rätt o fel..inte vet jag ..lika rätt båda..men det kanske inte är alltid man går tillbaka för att hitta svaren..

Om man inte heter Anna och springer på Nilspersgården stup i ett :)

Jag pratar med mig själv ..nu får du skärpa dig Anna och inte springa här o störa jämt..babbla om allt o ingenting..ok..kanske ..men liten stund per dag..typ iaf kan jag väl få..eh..va..men nu är det tredje gången idag..ja ja suck..

Carro du ser jag kan inte skärpa mig..jag hoppas du står ut med mig ändå..

Med fingrarna i (j)orden sa...

Va fint det blev. Kul att du har samma typ av krans i zink som jag. De är så fina och användbara!
Eva

soffie sa...

oj va kåda du fick på dej men guuu va fint du ficat ,
skönt att du piggna till!
tjohej

Ulla sa...

Godmorgon! Åh, vad du pysslar och står i. I helgen önskar jag att jag får lite ork att pynta med både det ena och det andra. Eftersom vi har sagt att vi ska ha julen hos oss i år, så tänkte jag försöka anstränga mig lite extra, men jag undrar om det kommer att bli så. Det viktigaste för mig är att få fira med nära och kära.