26 december 2009

Annandag jul.......

Nu när julen är inne på annandagen börjar så smått luften pysa ur julfirandet......

Allt är lugnt och stilla men tyvärr har vädret gjort att julstämningen lite har flutit sin kos.....
Regnet kom och spolade liksom bort julstämningen utomhus i ett nafs.....

Tänk att lite vitt på marken kan göra en sådan skillnad......Vår gård är nu rena isbanan (och då inte i en positv bemärkelse)

Det vore ju skönt att gå ut lite också och inte bara vara inne.....Men risken att trilla ikull är överhängande......Usch nu hör jag hur det blåser ute också, det blir nog ingen julpromenad idag heller....

6 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Aha..så pass halt..jag men sätt dig då och bara njut..läs lite..blogga lite...bloggpromenera..det är världens roligaste tidsfördriv..ha ha..

Mmmm du vädret är lite si o så..men nu har vi fått ytterligare snö här..trettio cm har vi nu..allt är vitt och väldigt vackert..

Det är ju så galet skönt att bara få vara hemma..men jag har fatkiskt varit ute på en power redan en timma med ett steg fram och två tillbaka i snömodden.. :)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Den där isbanan påminner om vår trädgårdsgång. Nu har dock det mesta av isen blåst/töat bort och det är typisk skånsk vinter igen.
God forsättning på helgmyset,
Eva

Ingrid sa...

visst är det tråkigt att snön försvann. Lite trist nu.
god fortsättning
Kram Ingrid

britten sa...

här snöar det nu igen ..kaos i trafiken och isgator under....men vädret är som det är....tur man får vara inne i värmen....kram

Anna smyger in.. sa...

Psst...jag bara kikar lite..läser lite kommentarer ler och tassar hem igen..

Ulla sa...

Det regnade även hos oss, men det var underkylt regn så vi har fortfarande snö om än liiite blöt. ...och halt det har vi.
Ha en skön söndag