03 december 2009

Skrillorna.....

Just nu har jag 'snöat in' på det här med skridskor. Gissa därför om jag blev glad när jag hos en loppis/antik här i trakten hittade ett par gamla rör. Jag kommer ihåg att vi hemma hade ett par sådana som min far någon gång snörade på sig (tror det var när han skulle hjälpa mig att åka när jag var liten). Iaf nu låg de på en hylla på det här prylstället och ropade till mig, kom och köp.......frågan var ju bara vad priset kunde vara.
Gissa? Jo en tjuga, EN TJUGA, en tjuga! Nu kanske ni tycker att det var väll inget att yvas över, men vad är en tjuga? Handlarn tyckte nog att jag var tokig, han såg inte den inredningspotential i fyndet som jag det kan jag säga. Det måste t o m vara mer i skrotvärde än 20:- eller ;) Iaf blev det affär som ni säkert förstår, kontant dessutom!


Av bara farten fick den söta lilla korgen följa med hem också, perfekt att ha granris i vid trappan. Idag är det inte omöjligt att jag tar lite nya bilder istället för de som så snopet försvann häromdan. Men skrillorna tål att fotas om och om igen!

Åh vad jag känner mig pigg idag när jag tänker på allt jag ska göra!!! (Hoppas bara det håller i sig):

2 kommentarer:

Ulla sa...

Visst är det härligt att ibland vara en ja-sägare. Det är iaf roligare än att vara en nej-sägare
Skridskor som prydnad...varför inte. Jag ser redan fram emot att få se de bilderna

britten sa...

å såna hade min pappa också och nu hänger dom i trappen....varför var så mycket vackrare förr undrar jag