11 december 2009

Går och väntar....

Sist jag var på en liten fyndrunda hitta jag denna lilla trägrej som egentligen ska ha en drickaflaska inuti sig. Nu använder jag den till mitt minsta olivträd. Lätt att bära runt om det skulle behövas.Vet inte om jag vågar ha oliverna ute nu om det ska bli kallare. Det är ganska mycket mecka att flytta in alla någonstans. Vad tror ni vågar jag fortsätta ha dom ute?

6 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Jag har hört att dom ska tåla ner till -5 men det får ju inte frysa i krukan..ha ha...ska jag ge dig råd om detta...skärp dig Anna..

Men du..visst är det underbart med Oliv och din kagge är ju perfekt..

Mmmm Carro nu är det fredag och jag bara njuter..springer just nu runt med alla mina orkidéer..för veckan vattning..dom har satt sådan fart..stänglar på G på fem st...inte illa du..

Julmusiken går hög här nu :)

Anki N sa...

Snygg - gammal o charmig. Bra när man kan bära omkring o flytta växterna. Jag älskar blommor o växter oh har massor men fråga mig inte vad alla heter...ja alltså...du förstår va?!
Trevlig helg på dig - nu tar jag helg.
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Lax är gott...mer än gott..aha..du gillar Ulli..mmmm jag bara njuter av sådan musik..jepp han finns på Spoti..perfekt..glögg på dig du fina du rara du klara underbara..från Anna F.R.a H G

OF SPRING AND SUMMER sa...

Olivträd kommer ju från Medelhavet så de kan vara känsliga. De tål en temperatur ner till minus 5. Men du behöver ta in dem om det blir kallare än så där du bor. Som Anna säger så är det viktigt att krukan och jorden inte fryser. Och om det snöar att tyngden från snön inte bryter grenarna.
Ha en trevlig helg. Ingrid

britten sa sa...

Hej min vän...men vilket bra tips...jag har flera såna uppe på gården som jag inte riktigt vetat vad att göra med, dom är ju i och för sig snygga bara som dom är men det blir roligare när det blir funktionellt också....ha en fin dag

Fia sa...

Åh,du har ett olivträd som du pysslar om. Jag har en lagerplanta som jag pysslar om och vårdar ömt. Har du sett filmen "Leon"? Jag brukar känna mig som Leon när jag pysslar med min lager.